XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Ocak 2022 #11 Keyzarin dedi: Bilgisayarım yok ki. Genişletmek için tıkla... Tamam telefonun kaldıracağı oyunlar oynamayı teklif ettin mi? Örnek vereyim moo moo IO, agar IO gibi oyunlar.
Keyzarin dedi: Bilgisayarım yok ki. Genişletmek için tıkla... Tamam telefonun kaldıracağı oyunlar oynamayı teklif ettin mi? Örnek vereyim moo moo IO, agar IO gibi oyunlar.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #12 Bu tarz sorulardan 300 kere görmüşümdür. Soru sormak için soru sormayın. Bu sorunun cevabını siz dahil herkes biliyor.
Bu tarz sorulardan 300 kere görmüşümdür. Soru sormak için soru sormayın. Bu sorunun cevabını siz dahil herkes biliyor.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #13 Aramızda 10 yaş var ve benim için durumda aynı senin gibi maalesef aileden zengin olmayınca yetişkin olduğunda bile benim gibi değiştiremiyorsun kaderini. Sen istesen ve çabalasan bu sefer yaşadığın ülke şartları izin vermiyor.
Aramızda 10 yaş var ve benim için durumda aynı senin gibi maalesef aileden zengin olmayınca yetişkin olduğunda bile benim gibi değiştiremiyorsun kaderini. Sen istesen ve çabalasan bu sefer yaşadığın ülke şartları izin vermiyor.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 23 Ocak 2022 #14 mutlu pide dedi: Bu tarz sorulardan 300 kere görmüşümdür. Soru sormak için soru sormayın. Bu sorunun cevabını siz dahil herkes biliyor. Genişletmek için tıkla... Dediklerin umurumda değil senin yorumunu önemsemiyorum.
mutlu pide dedi: Bu tarz sorulardan 300 kere görmüşümdür. Soru sormak için soru sormayın. Bu sorunun cevabını siz dahil herkes biliyor. Genişletmek için tıkla... Dediklerin umurumda değil senin yorumunu önemsemiyorum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #15 tylerdurdenceketi dedi: O kisi giderse ekonomi de duzelir, bence az kaldi. Genişletmek için tıkla... İddia'ya girdik hocam malum kişiyle. Kazanırsam 2023'te gidecek. Çift kale maç yapıyoruz şu an, zorluyor.
tylerdurdenceketi dedi: O kisi giderse ekonomi de duzelir, bence az kaldi. Genişletmek için tıkla... İddia'ya girdik hocam malum kişiyle. Kazanırsam 2023'te gidecek. Çift kale maç yapıyoruz şu an, zorluyor.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #16 tylerdurdenceketi dedi: O kisi giderse ekonomi de duzelir, bence az kaldi. Genişletmek için tıkla... Yazık size. Hiçbir şeyden haberiniz yok.
tylerdurdenceketi dedi: O kisi giderse ekonomi de duzelir, bence az kaldi. Genişletmek için tıkla... Yazık size. Hiçbir şeyden haberiniz yok.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 23 Ocak 2022 #17 ThE bEsT dedi: Yazık size. Hiçbir şeyden haberiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anlat o zaman da haberim olsun.
ThE bEsT dedi: Yazık size. Hiçbir şeyden haberiniz yok. Genişletmek için tıkla... Anlat o zaman da haberim olsun.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 23 Ocak 2022 #18 tylerdurdenceketi dedi: Anlat o zaman haberim olsun. Genişletmek için tıkla... Bos konusuyor takmayın onu ama şöylede düşünüyorum ki başka kim gelecek hadi bu berbat diğerleri çok mu iyi.
tylerdurdenceketi dedi: Anlat o zaman haberim olsun. Genişletmek için tıkla... Bos konusuyor takmayın onu ama şöylede düşünüyorum ki başka kim gelecek hadi bu berbat diğerleri çok mu iyi.