The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.502 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Mart 2025 #1 Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller.
Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 22 Mart 2025 #2 The Tribal Chief dedi: Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... ChatGPT gunluk islerde daha yararli. Claude kodlama icin en iyisi. DeepSeek mantik isteyen seylerde daha iyi. Gemini digerlerinin bazi ucretli ozelliklerini bedava verdiginden o da guzel bir secenek ama daha zayif digerlerinden.
The Tribal Chief dedi: Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... ChatGPT gunluk islerde daha yararli. Claude kodlama icin en iyisi. DeepSeek mantik isteyen seylerde daha iyi. Gemini digerlerinin bazi ucretli ozelliklerini bedava verdiginden o da guzel bir secenek ama daha zayif digerlerinden.
Zandatsui Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Ne için kullanacaksın? Kodlama falan için DeepSeek daha iyi sonuçlar veriyor. Onun dışında GPT devam et
Ne için kullanacaksın? Kodlama falan için DeepSeek daha iyi sonuçlar veriyor. Onun dışında GPT devam et
U Y U M S U Z Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 178 Çözümler 7 22 Mart 2025 #4 The Tribal Chief dedi: Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Blacbox ai öneririm hocam ne için kullanacağına bağlı.
The Tribal Chief dedi: Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Blacbox ai öneririm hocam ne için kullanacağına bağlı.
themucahid Attopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Lenovo IdeaPad Gaming 3 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS 3.3 Ghz Bellek: 8 GB DDR5 Depolama: 476.9 GB SSD Ekran Kartı: AMD Radeon Graphics Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2050 DirectX Sürümü: 12 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Mart 2025 #5 Ders çalışırken Gemini kullanıyorum. Ücretsiz hali fazlasıyla yetiyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.502 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Mart 2025 #6 Zandatsui dedi: Ne için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter. U Y U M S U Z dedi: Blacbox ai öneririm hocam ne için kullanacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım.
Zandatsui dedi: Ne için kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter. U Y U M S U Z dedi: Blacbox ai öneririm hocam ne için kullanacağına bağlı. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Mart 2025 #7 ChatGPT 2 döneminde güzel çalışıyordu, halen daha çizgisini koruyorsa kullanılabilir diye düşünüyorum.
ChatGPT 2 döneminde güzel çalışıyordu, halen daha çizgisini koruyorsa kullanılabilir diye düşünüyorum.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 22 Mart 2025 #8 The Tribal Chief dedi: Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter. Günlük kullanım. Genişletmek için tıkla... En temizi ChatGPT o zaman.
The Tribal Chief dedi: Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter. Günlük kullanım. Genişletmek için tıkla... En temizi ChatGPT o zaman.
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Yer Türkiye 22 Mart 2025 #9 Copilot kullanıyorum. Tavsiye ederim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.502 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Mart 2025 #10 The_Türk dedi: Copilot kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Detaylı açıklama vermiyor. Bir de bunu dememe rağmen. Sevmedim kısacası. Microsoft'dan böyle bir şey beklemezdim.
The_Türk dedi: Copilot kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Detaylı açıklama vermiyor. Bir de bunu dememe rağmen. Sevmedim kısacası. Microsoft'dan böyle bir şey beklemezdim.