- Makaleler
- 49
Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller.
ChatGPT gunluk islerde daha yararli. Claude kodlama icin en iyisi. DeepSeek mantik isteyen seylerde daha iyi. Gemini digerlerinin bazi ucretli ozelliklerini bedava verdiginden o da guzel bir secenek ama daha zayif digerlerinden.Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller.
Play Store'dan bakıyorum ve en çok indirilen yapay zeka ChatGPT oluyor. Grok'da güzel geldi ama sizlere sormak istedim. İyi sosyaller.
Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter.Ne için kullanacaksın?
Günlük kullanım.Blacbox ai öneririm hocam ne için kullanacağına bağlı.
En temizi ChatGPT o zaman.Günlük kullanım için. Yazılımla alakam yok benim. Teknik konulara da cevap verse yeter.
Günlük kullanım.
Detaylı açıklama vermiyor. Bir de bunu dememe rağmen. Sevmedim kısacası. Microsoft'dan böyle bir şey beklemezdim.Copilot kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.