General Mobi̇le GM21 Plus alınır mı?

General Mobile GM 21 Pro'nun fiyatı bayağı iyiymiş, General Mobile markası sorun olmazsa mükemmel bir seçenek olacaktır.

General Mobile GM 21 Plus ise alınmaz, ekranı 269 PPI değerine sahip ve işlemci olarak çok düşük. Onun yerine bütçenizi biraz daha artırıp TCL 10L bakın derim.

General Mobile GM 21 Pro'nun fiyatı bayağı iyiymiş, General Mobile markası sorun olmazsa mükemmel bir seçenek olacaktır.

General Mobile GM 21 Plus ise alınmaz, ekranı 269 PPI değerine sahip ve işlemci olarak çok düşük. Onun yerine bütçenizi biraz daha artırıp TCL 10L bakın derim.

Hocam ülkemizde neden Realme, General, TLC pek yaygın değil? Etrafımda kullanılan telefonların hiçbiri saydığım markalar değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar tanınmamış marka deyip güvenmiyorlar. Bir araştırsalar bildikleri markalardan geri kalır bir yanı olmadığını anlayacaklar.

Hocam Realme 7 almayı hiç düşünmüyordum ama bir baktım Samsung Galaxy 31'den daha iyimiş. Keşke biraz daha tanısak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Realme 7 almayı hiç düşünmüyordum ama bir baktım Samsung Galaxy 31'den daha iyi miş. Keşke biraz daha tanısak.

Keşke olsa insanlar Apple ve Samsung'dan vazgeçemiyor.
GM önermiyorum. GM8'e sahibim ve malzeme kalitesi olarak kötü bir telefon.

GM 8 çöp bir cihaz her yeri plastik olan bir cihazdan ne bekliyorsun ki? GM 21 Pro 2600 TL için en iyi seçenek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı