Alınır mı peki sence pişman olmam değil mi? Şu anki kullandığım telefon GM 5 Plus bayağı eski bir telefon bu telefondan kötü olduğunu düşünmüyorum bu sene çıktı bu telefon daha
Alınır mı peki sence pişman olmam değil mi? Şu anki kullandığım telefon GM 5 Plus bayağı eski bir telefon bu telefondan kötü olduğunu düşünmüyorum bu sene çıktı bu telefon daha
Bataryada sadece MAh'e bakılmaz.
Ekran, verimlilik ve yazılım konuları da bir o kadar önemli.
Cihazın bataryası kötü mü?
Hayır iyi ama hızlı şarj desteği yok, ekranı kötü, işlemcisi çöp, kamerası kötü ve markanın satış sonrası desteği çok kötü.
2300 TL'ye işlemci, kamera, batarya, hızlı şarj ve marka olarak çok daha iyi C25 var.
Bütçe yetmezse daha düşük bütçede oukitel C21 var (marka sorun olmazsa GM 21 Plus'tan yene mantıklı )
Bence General Mobile'e hiç bulaşma. Babam sözde yerli marka diye bana GM8 aldı, adamlar 2 yıl boyunca tüm güncellemeleri vereceğiz falan diyorlardı ama benim telefona en son Mart 2019'da güncelleme geldi ayrıca optimizasyon sorunları da var çoğu uygulama adam akıllı çalışmıyor.