General Mobile 4G Android One için Custom ROM önerisi

WaithioZ

Decapat
Katılım
4 Haziran 2021
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba elimde eski, garantisi bitmiş bir General Mobile 4G Android One tek SIM kartlı bir cihaz var. Şu anki Android sürümü 7.1.1 nougat, acaba bu cihazla uyumlu bir Custom OS / ROM var mıdır?
 
Epey süre olmuş ama yine de tecrübemi paylaşayım. Lineage 17.1 bu cihaz için çalışan en iyi rom bence. Bir seneyi aşkındır kullanıyorum, üst sürüm olmasına rağmen performansı da inanılmaz.
Sadece GPS hızlı fixlemiyor. Çalışmıyor diyemem, normalde hiç çalışmasa sıkıntı, düşün ki scooter kullanıyorum zaman zaman. Fixleme olmadığında aleti bırakırken konumu bulamıyor ve bırakamıyorsun. Bazen de yolda kullanırken konumu bulamıyor, ama idare ediyor. GPS in iyi çalıştığı sadece nougat diyorlar. Google Pixel romu vardı Android 9 üzerinden, o daha da hızlı tepki veriyordu, ama şimdi hatırlamadığım bir nedenle onu kullanmayı bıraktım. Şarjı hızlı gidiyordu galiba. Şu sıra bir sebepten Gallery uygulaması cihazı resetliyor. Düzeltemedim, ne olduysa... Baştan kuracağım, hazır kuracakken 19 falan çıkmış mı diye bakıyorum. :) 17.1 süper ama diğerlerinin hiçbiri o ayarda değil. Haa bu arada GM diye arama, Wileyfox Swift diye ara. Aynı cihazdır. Crackling Romlar en iyisi. 64bit bu. 32 bir romları da var bu cihazın. Onlar da yaramaz.
 
Epey süre olmuş ama yine de tecrübemi paylaşayım. Lineage 17.1 bu cihaz için çalışan en iyi ROM bence. Bir seneyi aşkındır kullanıyorum, üst sürüm olmasına rağmen performansı da inanılmaz.
Sadece GPS hızlı fixlemiyor. Çalışmıyor diyemem, normalde hiç çalışmasa sıkıntı, düşün ki scooter kullanıyorum zaman zaman. Fixleme olmadığında aleti bırakırken konumu bulamıyor ve bırakamıyorsun. Bazen de yolda kullanırken konumu bulamıyor, ama idare ediyor. GPS'in iyi çalıştığı sadece nougat diyorlar. Google pixel ROM'u vardı Android 9 üzerinden, o daha da hızlı tepki veriyordu, ama şimdi hatırlamadığım bir nedenle onu kullanmayı bıraktım. Şarjı hızlı gidiyordu galiba. Şu sıra bir sebepten gallery uygulaması cihazı resetliyor. Düzeltemedim, ne olduysa... Baştan kuracağım, hazır kuracakken 19 falan çıkmış mı diye bakıyorum. :) 17.1 süper ama diğerlerinin hiçbiri o ayarda değil. Haa bu arada GM diye arama, wileyfox Swift diye ara. Aynı cihazdır. Crackling ROM'lar en iyisi. 64 Bit bu. 32 bir ROM'ları da var bu cihazın. Onlar da yaramaz.

Hocam teşekkürler ama yeni telefon aldım. Zaten GM'nin şarj soketi bozulmuştu 500 TL dediler yaptırmadım.
 

Geri
Yukarı