General Mobile 4g Android One ile Toshiba Laptop Takas Etme

Arif Öksüzer

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Şu an elimde 1.3 Ghz'lik bir laptop var. 4 GB ram var. Markası ise Toshiba. Ve bugün bi takas teklifi geldi. General mobile 4g ile benim laptobu takas istedi biri. Sizce kâra geçer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop markasını tam seri ya da özelliklerini daha detayli yazarsan daha yararlı bilgi verilecektir. Pek kara gececek gibi durmuyor ama ve telefon sıfırmı ?

Kar olmayacaktır muhtemelen. Tam sistem yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz? Ayrıca bilgisayarın kaç yıllık olduğu vs. önemli.

Kar olmayacaktır muhtemelen. Tam sistem yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz? Ayrıca bilgisayarın kaç yıllık olduğu vs. önemli.
Bilgisayar toshiba satallite c660d işlemci amd e 300 apu 1.3 ghz ram 4 gb ekran kartı yok 3 sene önce 900 liraya almıştım. Bu takas ettiğim telefon 10 günlük sıfır neredeyse hiçbi problemi yok sizcede kar etmedim mi?

Bilgisayar toshiba satallite c660d işlemci amd e 300 apu 1.3 ghz ram 4 gb ekran kartı yok 3 sene önce 900 liraya almıştım. Bu takas ettiğim telefon 10 günlük sıfır neredeyse hiçbi problemi yok sizcede kar etmedim mi?
Bu durumda başa baş gibi görünüyor. Telefonun çok eski bir modelse G4 ten düşük bir modelse olabilir. Yok bilgisayara daha çok ihtiyacın varsa bence değiştirmeme. İhtiyacını göz önünde bulundur başa baş bir takas olur bu.

Telefonun düşük bir sisteme sahip değilse takas etmeni önermiyorum. Oldum olası General Mobile'nin kıytırık bir marka olduğunu savundum.

Ancak telefonun düşük bir model ise gönül rahatlığıyla takas edebilirsin. Telefonun modelini yazarsan daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı