General Mobile 4G recoverye girmiyor

Aytekin Ertunç

Centipat
Katılım
29 Haziran 2022
Mesajlar
255
Çözümler
1
Yer
Bursa Osmangazi yunuseli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefonum General Mobile 4G recoverye girmiyor ses açma ve güç tuşuna basıyorum General Mobile yazısı geliyor sonra tak diye siyah ekran verip normal modda başlıyor nasıl çözebilirim?
 
Bilgisayardan komut olarak "adb reboot recovery"yi verebilirsiniz kabloyla bağlantı yapıp.
 
Hocam cihazda Custom ROM bile var.
Kurduğunuz Custom ROM'a göre Recovery çalışmıyor olabilir (Crackling ve Seed mevzuları var o cihazda birinden birine uyumsuz olan ROM'u veya TWRP'yi kurmuşsanız uğraştırır), uygun olan TWRP'yi bilgisayarla yeniden flaşlayın olmazsa önce Stock Firmware'e dönün ve yeniden TWRP+Custom ROM yoluna gidin.
 
Kurduğunuz Custom ROM'a göre recovery çalışmıyor olabilir (crackling ve seed mevzuları var o cihazda birinden birine uyumsuz olan ROM'u veya TWRP'yi kurmuşsanız uğraştırır), uygun olan TWRP'yi bilgisayarla yeniden flaşlayın olmazsa önce stock Firmware'e dönün ve yeniden TWRP+Custom ROM yoluna gidin.

Bende şu an crackling divestos Custom yüklü. Seed ROM'ları bulmak çok zor o yüzden wileyfox Swift yani crackling ROM'ları kullanıyorum.
 
Bende şu an crackling divestos Custom yüklü. Seed ROM'ları bulmak çok zor o yüzden wileyfox Swift yani crackling ROM'ları kullanıyorum.
Wileyfox Swift'in Stock ROM'u birkaç türk ve yabancı forumlarda var hocam bilgisayarla onu kurun her şeyi Crackling'in fabrikasyon haline çevirir oradan geri kurulum yapın derim.
 
Crackling stock ROM önceden kullanmıştım hocam hatta cyanogen ROM vardı bir de recovery bootloader tuşlarının yeri değişiyor.
Evet o şekilde yapıyor onu ama bizim işimiz onu kullanmak değil, yanlış anlamadıysam bir tür ROM ve TWRP çakışması var o telefonu bende kullandım en azından bende böyle bir sorun yaşamıştım her seferinde böyle çözüyordum ondan söylüyorum Stock Firmware'e dönüş yapıp başka Custom ROM'a geçmeyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı