Çözüldü General Mobile 4G ROM atılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıl önce yeni telefona geçince elimdeki telefonu recovery menüsünden wipe data yaptıydım ve işletim sistemi ve recovery bölümü silinmişti.

Şimdi cihazı hayata döndürmeye çalışıyorum fakat OEM kilidi kapalı ve EDL modunda ROM flashlanmıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

1698440807374.png

Bu denediğim 3. program sanırsam.

Çözüm
Hocam sizin işinizi muhtemelen QFIL cozucek farklı bir versiyonu ile deneme yapabilir misin QFIL'in.

Yarın akşama yapabilirim ancak teşekkürler şu an müsait değilim.

EDL yerine Fastboot mode ile denediniz mi hocam.

Yanlışlıkla Fastboot moduna girmeyi başararak şu an stock ROM atmaya çalışıyorum şu program ile sonuçları paylaşırım:

1698499954839.png

Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basarak Fastboot moduna aldım ve USB portunu USB 2.0 portuna bağlayınca sorunsuz bir şekilde TWRP'yi ADB üzerinden attım.

Şimdi ise Custom ROM atıyorum telefona sorun çözülmüştür.

uyarı: Bu telefona Fastboot ve ADB üzerinden işlem yapacaksanız kesinlikle USB 3.0 ve üstünde bir port kullanmayın aksi taktirde veri aktarımında sorun yaşarsınız.
Yaklaşık 3 yıl önce yeni telefona geçince elimdeki telefonu recovery menüsünden wipe data yaptıydım ve işletim sistemi ve recovery bölümü silinmişti.

Şimdi cihazı hayata döndürmeye çalışıyorum fakat OEM kilidi kapalı ve EDL modunda ROM flashlanmıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1992762

Bu denediğim 3. program sanırsam.

Hocam QFIL ile de deneyebilirsin OEM kilidi dediğimiz Google hesabı ile alakalı ise FRP bypass olarak YouTube'da aratmayı deneyebilirsin EDL modtadada ROM atamiyorsan muhtemelen box dediğimiz olaya ihtiyacın var oda ancak telefoncularda bulunur.

..

Hocam QFIL ile de deneyebilirsin OEM kilidi dediğimiz Google hesabı ile alakalı ise FRP bypass olarak YouTube'da aratmayı deneyebilirsin EDL modtadada ROM atamiyorsan muhtemelen box dediğimiz olaya ihtiyacın var oda ancak telefoncularda bulunur.

İlk QFIL ile denedim fakat working folder işleminde takılı kaldı, olmayınca saldım orayı.

OEM kilidi dediğimiz Google hesabı ile alakalı ise FRP bypass olarak YouTube'da aratmayı deneyebilirsin EDL modtadada ROM atamiyorsan muhtemelen box dediğimiz olaya ihtiyacın var oda ancak telefoncularda bulunur.

OEM kilidi dediğim geliştirici seçeneklerinden etkinleştirilip ADB üzerinden Bootloader kilidini açtığımız işlem fakat o açık değil ve erişmem mümkün değil.

Ona giremiyorum maalesef. Telefonda şu an sadece EDL mode var.

OEM kilidi dediğim geliştirici seçeneklerinden etkinleştirilip ADB üzerinden Bootloader kilidini açtığımız işlem fakat o açık değil ve erişmem mümkün değil.

Ona giremiyorum maalesef. Telefonda şu an sadece EDL mode var.

Hocam sizin işinizi muhtemelen QFIL cozucek farklı bir versiyonu ile deneme yapabilir misin QFIL'in.

Yanlışlıkla Fastboot moduna girmeyi başararak şu an stock ROM atmaya çalışıyorum şu program ile sonuçları paylaşırım:

1698499954839.png

Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basarak Fastboot moduna aldım ve USB portunu USB 2.0 portuna bağlayınca sorunsuz bir şekilde TWRP'yi ADB üzerinden attım.

uyarı: Bu telefona Fastboot ve ADB üzerinden işlem yapacaksanız kesinlikle USB 3.0 ve üstünde bir port kullanmayın aksi taktirde veri aktarımında sorun yaşarsınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 1993584

Telefoncular ile uğraşmadan çözüme ulaştığın için senin adına çok sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı