General Mobile 5 Plus Hızlı Şarj Bitme Sorunu

ben telefonu alalı 1 hafta oldu ılk 3 gun rahat sarjım aksama kadar gıdıyodu yalnız sımdı sarjım durduk yere gıdıo oyun yuklu deıl sadece retrıca ve whatsapp var saat 2 bucukda doldurdum suan 70 sarjım var ılk gunler sadece yarım saatte 5 sarj gıdıodu sımdı ıse 10 gıdıo yardım eder mısınız

Kardeşim gözünü seveyim seninki yine iyiymiş .6 saat şarja filan takmama rağmen telefonu şarjdan çıkardığım an hiç bi şey yapmasam bile telefonun şarjı gidiyo.mesela 1 dk %1 şarj gidiyo .Ne yapacağımı bilmiyorum .fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı.lütfen arkadaşlar bu işten anlayan deneyimli biri varsa bana yardım etsin allah rızası için cevap yazsın .şarjım çok hızlı gidiyo oyunda oynamıyorum...

Kardeşim gözünü seveyim seninki yine iyiymiş .6 saat şarja filan takmama rağmen telefonu şarjdan çıkardığım an hiç bi şey yapmasam bile telefonun şarjı gidiyo.mesela 1 dk %1 şarj gidiyo .Ne yapacağımı bilmiyorum .fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı.lütfen arkadaşlar bu işten anlayan deneyimli biri varsa bana yardım etsin allah rızası için cevap yazsın .şarjım çok hızlı gidiyo oyunda oynamıyorum... Hiç bişey yüklüde değil telefonda.

GM 5 Plus'ın sarjı çok iyi gitmiyor, %100 sarj ile 5 saat ekran süresi verebiliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…