General Mobile 5 Plus Hızlı Şarj Bitme Sorunu

ben telefonu alalı 1 hafta oldu ılk 3 gun rahat sarjım aksama kadar gıdıyodu yalnız sımdı sarjım durduk yere gıdıo oyun yuklu deıl sadece retrıca ve whatsapp var saat 2 bucukda doldurdum suan 70 sarjım var ılk gunler sadece yarım saatte 5 sarj gıdıodu sımdı ıse 10 gıdıo yardım eder mısınız

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce önce telefonu aldım, 8 saat şarj işlemini filan yaptım ama ilginç şekilde şarjı halen hızlı bitiyor, 5.5 ekranı dahi olsa 3100 mAh batarya birazda olsa dayanır. Bu arada parlaklık sıfırda ve pil tasarrufu da açık. Samsung J7 ile 1 saatlik oyun videosu izledim %9 gitti, ben kendi telefonumda 25 dakikalık video izliyorum %6 gidiyor. Sizce nasıl düzeltebilirim?

Kardeşim gözünü seveyim seninki yine iyiymiş .6 saat şarja filan takmama rağmen telefonu şarjdan çıkardığım an hiç bi şey yapmasam bile telefonun şarjı gidiyo.mesela 1 dk %1 şarj gidiyo .Ne yapacağımı bilmiyorum .fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı.lütfen arkadaşlar bu işten anlayan deneyimli biri varsa bana yardım etsin allah rızası için cevap yazsın .şarjım çok hızlı gidiyo oyunda oynamıyorum...

Kardeşim gözünü seveyim seninki yine iyiymiş .6 saat şarja filan takmama rağmen telefonu şarjdan çıkardığım an hiç bi şey yapmasam bile telefonun şarjı gidiyo.mesela 1 dk %1 şarj gidiyo .Ne yapacağımı bilmiyorum .fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı.lütfen arkadaşlar bu işten anlayan deneyimli biri varsa bana yardım etsin allah rızası için cevap yazsın .şarjım çok hızlı gidiyo oyunda oynamıyorum... Hiç bişey yüklüde değil telefonda.

Kardeşim gözünü seveyim seninki yine iyiymiş .6 saat şarja filan takmama rağmen telefonu şarjdan çıkardığım an hiç bi şey yapmasam bile telefonun şarjı gidiyo.mesela 1 dk %1 şarj gidiyo .Ne yapacağımı bilmiyorum .fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı.lütfen arkadaşlar bu işten anlayan deneyimli biri varsa bana yardım etsin allah rızası için cevap yazsın .şarjım çok hızlı gidiyo oyunda oynamıyorum... Hiç bişey yüklüde değil telefonda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı