General Mobile 5 Plus İnceleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Telpa' ya göre ekran/gövde oranı;




1.8 daha fazla ışık almasına yarar. 1.8, 2.0 diyafram aralığına ışık almada daha iyi sonuçlar verir, karanlık ortamlarda.
Yani 1.8 ışık alma bakımından daha iyi.

Peki manzara çekimlerinde gözle görülür bir farkı olur mu?
 
Ekran-gövde oranı incelik ile alakalı değil. Ekranın ön yüzüne baktğında yukarıda ve aşağıda siyah boşluklar var. Yani ekranın bir çerçevesi var. Çerçeve ile ekranın oranı yani.
 
2 yerde %79 3-4 yerde de %71 ekran gövde oranı yazıyor. Bilemedim şimdi Fotoğraflara baktığımda %71 daha yüksek ihtimal gibi gözüküyor.
Telefonun o siyah bantlı sözde çerçeve olmayan bölümünü ekrandan sayıp %79 gibi bir oran söylemişler. Görünebilir alanı %71 küsürlerde kalıyor.

Android'e de güncelleme gelse dert, gelmese dert. 7.0'ı indirdim kurmadan bekliyorum öyle, mutlaka bazı hatalar olacağını düşündüğüm gibi, hard reset atmadan telefonun düzgün çalışmayacağınıda biliyorum.
Siz ne yaptınız? Güncellemeyi kurduktan sonra bir hata aldınız mı ? Wipe reset yaptınız mı ?
 
Hayırlı olsun iyi inceleme.
Teşekkür ederim.

Anladım. Bana yeter o zaman. D3200 kullanıyorum. Onda lenslerden anlıyorum, ama telefon başka bir dünya. Teşekkür ederim.

Ekran-gövde oranı incelik ile alakalı değil. Ekranın ön yüzüne baktğında yukarıda ve aşağıda siyah boşluklar var. Yani ekranın bir çerçevesi var. Çerçeve ile ekranın oranı yani.
Kenar çerçeve kısımları ince anlamında. 2.5D' nin de etkisi olabilir.

İndirin hocam. Çoğu hata ve bug düzeltilmiş. Çalışan uygulamalar kısmına ''tümünü temizle seçeneği geldi. Kayar bar tasarımı değişti ve daha anlaşılır oldu. Ben bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…