General Mobile 5 Plus İnceleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşı tarafa ses gayet net gidiyor. Işık sızması yok. Kameranın olduğu kısım biraz ısınıyor fakat eli yakmıyor. Saf Androide hemen alışıyorsun Touchwiz'den sonra ilaç gibi geliyor.

Öncelikle ışık sızması bulunmamakta. Karşı tarafın sesi ise güzel gelmekte. Isınma ise aşırı oynanırsa oluyor, lakin bu normaldir.

Merhaba bende de GM 5 Plus var. İşlemcinize baktığımda Snapdragon 615 gözüküyor. Ancak bende 617. Ve bazı özelliklerde 1 tık daha üstün. Neden böyle ?

Telefonu, siz değerli sosyal kullanıcıları için 70 cm yükseklikten yüz üstü parke zemine attım, banamısın demedi.
Benimki de arka cebimden fırladı, 1,5 m yüksekliğe çıktı ve yere düştü. Telefonda sadece birkaç kılcal çizik var. Banamısın demedi.

Konuyu hortlatıyorum, özür dilerim ama GM5+'ı almaya çok yakınım. Sizden bir test yapmanızı isteyebilir miyim?

İnternetin altını üstüne getirdin ama, Vainglory oyunuyla test yapan kimseyi bulamadım. Gerçekten sevdiğim bir MOBA oyunu ve harika grafiklere sahip, bu bağlamda bazı cihazlarda kasmalar oluyor. Fotoğrafa bile gerek yok, yüksek ayarda 5 dakika oynayıp yorum yazmanız yeterli. İnceleme çok iyi olmuş, teşekkür ediyorum.

Çok az kasıyor. Birazda ısınıyor. Ama genel olarak iyiydi.

Hayırlı olsun, güzel inceleme. Şu anda Discovery Air 2GB kullanıyorum ama buna geçmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…