General Mobile 5 Plus mı Samsung Galaxy J5 mi?

Sizin de yorumda belirttiğiniz üzere aynı bakış açısına sahibiz diye düşünürken ilginç bir tepki geldi. Samsung kullandığı arayüz sebebi ile en çok donan cihazlardan biridir, ilk vadede rahat bir kullanım sunar eyvallah. Cihazı 6 ay kullandıktan sonra kasar, geçişlerde ''ben buradayım'' der. Apple,Sony,Huawei cihazlarda bu kasmayı göremezsiniz. Buna Android One kullanan cihazlar da dahildir.

Eleştirime Samsung firması olarak baktım ama arkadaş J serisi cihaz sorduğu için özele inmiş bulundum. J serisi cihaz, özetle 2 günlük cihazdır.

Hocam S6 Edge+ kullanıyorum 13 saat ekran süresi aldım. Ortalama 7-9 arası. Pil müthiş. Performansta en küçük düşüş yok. S6 üstü cihazları bu duruma katmayın. Galaxy Tab S kullanıyorum ayrı olarak onda da problemim yok. S3 ile Z3 kıyaslamak ne kadar doğru o da tartışılır.

Babam da J5 bende GM 5 Plus var kesinlikle her konuda GM 5 Plus daha üstün bundan emin olabilirsiniz.

Hocam zaten S3 Z3 kıyas yapmadım da yine de sen bilirsin Note 3 dünyalar kadar sattı, ilk çıktığında performans canavarıydı ama 1 sene geçmeden dondu/kastı/şarjı yetmemeye başladı. S7 Edge harika bir cihaz, ama samsung cihazların kaderini paylaşacak. Sony'de yıllar önce çıkan Z1 bile donma yapmıyor. ''Stabilite'' dediğiniz olay budur. Android sever olmasam donma/kasma hiç yaşanmayan Apple cihaz tercih ederdim ama tarzım değil.

Samsung'u bu kadar büyük bir firma yapan çıkarttığı amiral gemilerinden ziyade orta sınıfa ucuz cihaz sağlamasındandır. Bir çuval cihazı piyasaya sürüyorlar, fiyat da uygun olunca alınıyor. Tavuk döner satar gibi sürümden kazanıyorlar Diğer ürettiği teknolojilere lafım yok. Kullandığım Samsung Tv, Samsung Level bluetooth kulaklık harika ürünler.

Samsung'a kalite mi dedin gerçekten? Gerçekten bu yorumunuz güldürdü.[emoji23][emoji23][emoji23] Samsung kullanıyorsunuz değil mi ?

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ama tek hatanız oraya Sony koymanız oldu. Onun yerıne HTC koyduk mu yazdıklarınız tamamıyla doğru olur.

1 sene sonra görürsünüz kasmaları. Ne kadar kabul etmesenizde doğru olan bu.

Samsung'a kalite mi dedin gerçekten? Gerçekten bu yorumunuz güldürdü.[emoji23][emoji23][emoji23] Samsung kullanıyorsunuz değil mi ?
Sen beni güldürdün açıkçası. Ben teknolojiyi bu gün öğrenmedim, televizyonlardan yada internetten de öğrenmedim, bunu tecrübelerime dayanarak da söylemiyorum. Hatta zamanında başkasından duyduğum bilgileri de burada satmıyorum. Ben teknolojiyi gerçekten seviyorum ve bu konuda hayatımı ilerletiyorum . Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum, normal bir insandan kat kat iyi donanım ,yazılım ve katıhal fiziği bilgim var. Bunları hava atmak için de söylemiyorum. Sadece Samsung gibi dünya devi bir markayı küçümsediğin için yazıyorum.
Bence Samsung rakiplerinden üstün çünkü pazar hacmi ele alındığında en iyilerden olduğu aşikar. Bu da onu yazılım konusunda üstün kılıyor çünkü bu, yazılım ve geliştiriciye daha çok para harcadığı,mühendislerine daha çok maaş verdiği anlamına gelir. Siz de benim gibi samsung un plastik kasasına bakıpta dandik diyorsanız, kusura bakmayın ama bilmiyorsunuz demektir. Bu arada Samsung kullanıyorum doğrudur. Note 4 kullanıyorum ,ancak bunun benim teknoloji konusundaki fikirlerimle alakası yok.
Dışı plastik diye bir cihaz kalitesiz olmaz, yada kamerası diğerinden 1-2 megapixel düşük diye falan. Bu tip şeyler derinlemesine tek tek model model ,hatta deneyimler sorularak yapılır. Ki mesela 5 megapixel bir kamera 10 megapixel bir kameradan daha kaliteli fotoğraflar çekebilir.
Ben konun başında model yada cihaz olarak bilmeden yorum yaptım. Ben Samsung güvencesi vs. 'bende telefon yaptım' adlı markayı kıyasladım. Neyse çok lafa gerek yok. Siz bilirsiniz. Samsung u sevmeniz dilekleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…