- Makaleler
- 2
Telefonların satışını yapıyorsunuz iyi güzel de Samsung'u neye göre eleştiriyorsunuz artık giris seviyesi denebilecek cihazlarla mi?
Hocam S6 Edge+ kullanıyorum 13 saat ekran süresi aldım. Ortalama 7-9 arası. Pil müthiş. Performansta en küçük düşüş yok. S6 üstü cihazları bu duruma katmayın. Galaxy Tab S kullanıyorum ayrı olarak onda da problemim yok. S3 ile Z3 kıyaslamak ne kadar doğru o da tartışılır.
Daha konunun başlığı okuyup direkt olarak yorum yapıyorum, direkt Samsung al. Bitti. Bu tip olaylarda büyük firmaların yazılımsal destekleri çok önemlidir. Samsung nere ,GM nere. Hiç düşünme bile. Sayısal verilere takılma, şuyu fazlaymış buyu daha fazla megapixelmiş falan. Samsung al, kaliteyi sonradan farkedip iyiki Samsung almışım diyeceksin.
Sizin de yorumda belirttiğiniz üzere aynı bakış açısına sahibiz diye düşünürken ilginç bir tepki geldi. Samsung kullandığı arayüz sebebi ile en çok donan cihazlardan biridir, ilk vadede rahat bir kullanım sunar eyvallah. Cihazı 6 ay kullandıktan sonra kasar, geçişlerde ''ben buradayım'' der. Apple,Sony,Huawei cihazlarda bu kasmayı göremezsiniz. Buna Android One kullanan cihazlar da dahildir.
Eleştirime Samsung firması olarak baktım ama arkadaş J serisi cihaz sorduğu için özele inmiş bulundum. J serisi cihaz, özetle 2 günlük cihazdır.
Hocam S6 Edge+ kullanıyorum 13 saat ekran süresi aldım. Ortalama 7-9 arası. Pil müthiş. Performansta en küçük düşüş yok. S6 üstü cihazları bu duruma katmayın. Galaxy Tab S kullanıyorum ayrı olarak onda da problemim yok. S3 ile Z3 kıyaslamak ne kadar doğru o da tartışılır.
Sen beni güldürdün açıkçası. Ben teknolojiyi bu gün öğrenmedim, televizyonlardan yada internetten de öğrenmedim, bunu tecrübelerime dayanarak da söylemiyorum. Hatta zamanında başkasından duyduğum bilgileri de burada satmıyorum. Ben teknolojiyi gerçekten seviyorum ve bu konuda hayatımı ilerletiyorum . Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum, normal bir insandan kat kat iyi donanım ,yazılım ve katıhal fiziği bilgim var. Bunları hava atmak için de söylemiyorum. Sadece Samsung gibi dünya devi bir markayı küçümsediğin için yazıyorum.Samsung'a kalite mi dedin gerçekten? Gerçekten bu yorumunuz güldürdü.[emoji23][emoji23][emoji23] Samsung kullanıyorsunuz değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.