General Mobile 5 Plus mı Samsung Galaxy J5 mi?

GM 5'i kullanıyorum, emin olun J serisinden daha iyi. Yeni serilerinde ısınma olmamakta.

Sorularınız varsa cevap verebilirim.

GM 5 kullanıyorum diyorum, güzel diyorum. Ve sen Apple diyorsun. GM 1 ile 5 arasında çok sular aktı. 5 serisi daha bir adam gibi üretildi. Ayrıca donanım özellikleri olarak J serisinden daha iyi. Sadece kamerası bile bin basmakta.

Yorum yaparken dikkat edin. (y)

Evet Apple güzel, ama alabilene. Biz de Sabancı değiliz ve şahsen bir telefona da o kadar para vermek doğru olur mu, bilmiyorum.

Ayrıca Apple her yeni seri çıkarttığına sorunlar oluyor. Yani yorum yapıyorsunuz, kullanıcıyı da düşünün biraz...

Arkadaşın yorumları çok boş olmuş. Zaten kendisi kullandığı için GM diyip duruyor. Haklısın evet kesinlikle GM. Hatta en iyi telefon GM. Teknolojiyi bilmeden teknoloji konuşmayın şurda lütfen.

1 sene sonra görürsünüz kasmaları. Ne kadar kabul etmesenizde doğru olan bu.
Ezbere konuşup insanların aklını karıştırmayın. Yeni arayüz biriminde herhangi bir problem yok. Exynos 7420 güçlü bir işlemci ve Plus varyasyonu 4 GB LPDDR4 RAM kullanıyor. Eski S serisi ile karşılaştırma bile yapılamaz. 3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip ve 2K ekran. Ben ortalama 7-9 saat ekran alıyorum daha ne isteyeyim? Ben HTC M8 de kullandım o da çok hoşuma gitmişti.

Ezbere konuşup insanların aklını karıştırmayın. Yeni arayüz biriminde herhangi bir problem yok. Exynos 7420 güçlü bir işlemci ve Plus varyasyonu 4 GB LPDDR4 RAM kullanıyor. Eski S serisi ile karşılaştırma bile yapılamaz. 3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip ve 2K ekran. Ben ortalama 7-9 saat ekran alıyorum daha ne isteyeyim? Ben HTC M8 de kullandım o da çok hoşuma gitmişti.

Bunlar alıştığım cevaplar. Evet yeni teknoloji evet kesinlikle kasmayacak. Siz haklısınız. Bir delil ile 40 alimi yenerim ama 40 delil ile bir cahili yenemem. O yüzden bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım

Gittiğiniz yerde bir elinize alın J5 ve GM'yi. İddia ediyorum ki bir tane bile J5 adına üstün bir özellik bulamayacaksınız.

Arkadaşın yorumları çok boş olmuş. Zaten kendisi kullandığı için GM diyip duruyor. Haklısın evet kesinlikle GM. Hatta en iyi telefon GM. Teknolojiyi bilmeden teknoloji konuşmayın şurda lütfen.

iPhone 6 ile GM'yi karşılaştırmıyoruz. Kullandığım için değil, iki telefonu da elime alıp kullandığım için konuşuyorum. J5'den daha iyi, araştır, gör.

Teknolojiyi bilip bilmemeyi geç de önce insan gibi konuşmasınï öğren. Yoksa sosyalde çok kalamazsın.

Kim cahil belli oluyor. Sizi ciddiye almak bile vakit kaybı.
Trol hocam. Şu tavra baksanıza, sanki profesör. Ukala ukala konuşuyor.

Sanki I Phone ile GM'yi karşılaştırıyoruz. Akşam akşam canımı sıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim Sana Kısa ve Öz Şöyle Açıklayim GM için konuşuyorum kullanıcısıyım çünkü telefonda 6.0.1 de ısınma sorunu vardı ama çok hafif derecede elinle zor hissediyorsun o derecede ama 7.0 la gelen güncelleme sayesinde su anda kullandığım telefonda milim ısınma bulunmamaktadır geriye kalan bütün özellikleri çok iyidir kotu bir özelliğini daha gormedim

General Mobile kullanmanızı tavsiye ederim. Bundan önce General Mobile Discovery kullanmaktaydım, şimdi ise GM 5 Plus kullanıyorum tavsiye ederim. Hem donanım olarak hem de verdiği Güncelleme garantisi ile ( Android One Ekosistemi ) size iyi bir deneyim sunacaktır.

Not: Kulaklık girişinde ve bildirim ışığında problem olabilir. 2. Seriden kaynaklanan bir sorun bunu da ilave etmiş olayım. [emoji1]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı