GM 5'i kullanıyorum, emin olun J serisinden daha iyi. Yeni serilerinde ısınma olmamakta.
Sorularınız varsa cevap verebilirim.
GM 5 kullanıyorum diyorum, güzel diyorum. Ve sen Apple diyorsun. GM 1 ile 5 arasında çok sular aktı. 5 serisi daha bir adam gibi üretildi. Ayrıca donanım özellikleri olarak J serisinden daha iyi. Sadece kamerası bile bin basmakta.
Yorum yaparken dikkat edin.
Evet Apple güzel, ama alabilene. Biz de Sabancı değiliz ve şahsen bir telefona da o kadar para vermek doğru olur mu, bilmiyorum.
Ayrıca Apple her yeni seri çıkarttığına sorunlar oluyor. Yani yorum yapıyorsunuz, kullanıcıyı da düşünün biraz...
Ezbere konuşup insanların aklını karıştırmayın. Yeni arayüz biriminde herhangi bir problem yok. Exynos 7420 güçlü bir işlemci ve Plus varyasyonu 4 GB LPDDR4 RAM kullanıyor. Eski S serisi ile karşılaştırma bile yapılamaz. 3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip ve 2K ekran. Ben ortalama 7-9 saat ekran alıyorum daha ne isteyeyim? Ben HTC M8 de kullandım o da çok hoşuma gitmişti.1 sene sonra görürsünüz kasmaları. Ne kadar kabul etmesenizde doğru olan bu.
Ezbere konuşup insanların aklını karıştırmayın. Yeni arayüz biriminde herhangi bir problem yok. Exynos 7420 güçlü bir işlemci ve Plus varyasyonu 4 GB LPDDR4 RAM kullanıyor. Eski S serisi ile karşılaştırma bile yapılamaz. 3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip ve 2K ekran. Ben ortalama 7-9 saat ekran alıyorum daha ne isteyeyim? Ben HTC M8 de kullandım o da çok hoşuma gitmişti.
Arkadaşın yorumları çok boş olmuş. Zaten kendisi kullandığı için GM diyip duruyor. Haklısın evet kesinlikle GM. Hatta en iyi telefon GM. Teknolojiyi bilmeden teknoloji konuşmayın şurda lütfen.
Trol hocam. Şu tavra baksanıza, sanki profesör. Ukala ukala konuşuyor.Kim cahil belli oluyor. Sizi ciddiye almak bile vakit kaybı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.