General Mobile Discovery Elite Satışa Çıktı

Birçok kişinin çöp telefon olarak nitelendirdiği GENERAL MOBİLE Elite telefonu resmi sitesinden de yayınlanan özellikleriyle karşınızda. Öneriler ve görüşlerinizi bekliyorum. Yaklaşık fiyat olarak 1199 TL olarak çıkması bekleniyor.
0b221RU.png

• 8 MP AutoFocus Selfie Kamera
  • 16 MP Flaşlı Ana Kamera
  • 5,5inç, 401ppi, LTPS, Gorilla Glass 3 Ekran
  • Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz
  • 3GB GB Ram
  • Anroid 4.2 Jelly Bean
nNyR0FG.png

Genel Yapı
• Tasarım:Bar Tipi
• Boyutlar:150.6 x 75.0 x 9.7mm
• Ağırlık:152 gram
• Yuvalar:Micro USB
• Pil:Li-Ion, 2500 mAh
• Renkler:Siyah,Beyaz
Ekran ve Tuşlar• Teknoloji:LTPS, 16 mil. renk
• Çözünürlük:1920 x 1080 px
• Boyutlar:5,5" (13,97 cm)
• PPI:401
• Kontrol dokunmatik (Multitouch)
• Kolaylık dokunmatik Tuşlar
• Gelişmiş dinamik Parlaklık, Gorilla Glass 3
Kutu İçeriği• Kılavuz:Var
• Şarj Cihazı:Var
• PC Kablosu:Var
• Kulaklık:Var
• Hediye:-
[TBODY] [/TBODY]
jvYXJYJ.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar ağabeyim uzun süredir general mobile discovery kullanıyor. Ama sizin dediğiniz gibi hiç bir sorunla karşılaşmadı. On numara telefon bence. Aylardır tık demedi. Yazılım olarak harika bir telefon. Çöp filan bence ayıp oluyor.

Arkadaşlar ağabeyim uzun süredir general mobile discovery kullanıyor. Ama sizin dediğiniz gibi hiç bir sorunla karşılaşmadı. On numara telefon bence. Aylardır tık demedi. Yazılım olarak harika bir telefon. Çöp filan bence ayıp oluyor.
Her görüşe saygımız var zaten ben de telefonu beğendiğim için koydum insanlar eleştirsinler diye . :D

2 ay önce tanıtımlarda Note 3 den bir tık önde, z1 ile kapışır , 801 ac vs vs bir sürü özellik ile lanse edildi..

2 ay kullanıcıları beklettikten sonra gelinen nokta g2 mi elite mi :(

Hüsrandan başka birşey değil..

2 ay önce tanıtımlarda Note 3 den bir tık önde, z1 ile kapışır , 801 ac vs vs bir sürü özellik ile lanse edildi..

Hatta ben bu sorunun cevapını g2 olarak cevaplayabilirim bile.

S800AC'de 3+1Gb RAM. 1Gb GPU'ya ayrılmıştı. AB modelinde de ayrılmış 1GB alan var mı?

Bu telefona 3000maH pil koysalardı....

Bide tasarım zevk meselesidir :) Bence tasarım muhteşem.:neo: 
Bide @Kerem Ozan AY fiyat 1299. Lite modelide 999Tl.

Sırf bu cihazı bekledim ay sonunda ilk part satışta olacak dendi. Sonra düşündüm yeni giren cihazı alıp kobay niyetine kullanılmaktansa gider g2 alırım dedim ve aldım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı