General Mobile Discovery kullananlar?

wwwokur66

Hectopat
Daha fazla  
General Mobile Discovery kullanan kaç arkadaşım var bana bir bilgi verir misiniz telefon hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım konu açarken daha net yazmalısın !
Soruna cevap vereyim: Uzak dur ! Benim de 2 arkadaşımda var. Tamam görünüşüyle cezbediyor da ÇÖPTEN İBARET BE GÜLÜM :D Fakat bütçen varsa daha iyi modeller önerebiliriz ...

Önce bir kaç sorum olacak , daha sonra da yorumlarım ...

Telefonu satın almayı düşünüyor musun, yeni bir cep telefonu alacaksan bütçen nedir ve hangi tarihte almayı planlıyorsun ?

Discovery ' e gelince...

Telefonun laf söyleyemeyeceğim tek noktası tasarımı ve görünüşüdür. O bakımdan beni etkiledi. Fakat GM ve onun gibi markaların kendi ürünlerine karşı ne desteği, ne de bir tutumu var. Misal :

Şu an elimde bir S3 olduğunu varsayalım. Telefon bir şekilde arızalandı. (Bütün ihtimalleri düşün) Ve servise gönderdim. Ben o servisin kalitesini markanın markalığını yapmasını, bana ve satın aldığım ürünlere gerekli desteği sağlamasını isterim. Samsung bu konuda GM'den bir kaç tık önde.
Ama dersen ki ben kısa süreli kullanacağım, cebimden hiç çıkarmayacağım, telefona fazla yüklenmeyeceğim ...
Amenna...

Seçim sana kalır arkadaşım, bir tarafta Sony,Htc,Samsung gibi kaliteli marka gibi markalar var iken, diğer tarafta GM , HUAWEI gibi amatör, Android ve teknikten payını alamayıp arka safhalarda bulunan markalara yönelmek mantıksız olur. Arkadaşlarımın şikayetlerini sayayım sana :

- Telefonda çok bir şey yapamıyorum.
- Oyunları en fazla 5-15 dk. oynayabiliyorum.
- Ekran hataları olabiliyor. Ki ben de tanık oldum bu olaya.

Zaten bu her telefonda olur. Fakat dikkat edersen GM ' ye Çin malı gözüyle bakmadım. Bire bir satış ve satıcı ile ilgili konuştum. Dediğim gibi , her şey sana bağlı bu konuda. Ben sadece görüşlerimi belirttim. Normal GSM servisçilerinde (Çarşı-pazar dükkanları) 600 liraya satılıyor. Gidip de 650 lira verme bu arada "alacaksan" .

- - - Güncellendi - - -

Markanın GM olmadığını da biliyoruz zaten. Büyük ihtimal desteği var alete. Marka "Blu" dur . Haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı