General Mobile Discovery Nasıl?

Aslında benim aklım yattı. Bu kadar tutulmasa çok satılmazdı.
Bu kadar ucuz olmasa bu kadar satmazdı. Git al, bize ne yararı var ne zararı. Sonra gelip burada konu açma şu çalışmıyor şu kırıldı falan filan. Biz seni uyardık, karar sana kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir telefon. Yalnız şarj söketi biraz hassas, alacağın zaman dikkati kullan.

Çok güzel bir telefon. Yalnız şarj söketi biraz hassas, alacağın zaman dikkati kullan.
Hala güzel diyenler var. Yahu kardeşim ben yazdıklarımı uydurmuyorum. Telefonu 2 gün kullandım. Yani satın aldım. İlk günden mikrofonu bozuldu. Yolladım servise, yaptık dediler geri geldi. Aynı gün yine bozuldu. Ben de firmanın sulalesini gözden geçirdikten sonra para iadesi alıp Lumia 820 aldım. Pişman mıyım? Asla! Telefonu elinde tuttuğun an kalitesiz olduğu anlaşılıyor zaten. Çin malı telefonlar gibi. Ultra hafif ve ekranı 5 para etmez.

Her seri farklıdır. Benim tanıdığım kullanıcılar çok memnun. Ve General Mobile çok tutuldu.

@Unavailableuser, senin telefondan anlamadığın belli oluyor. Telefondaki özellikleri çocuk da anlar ama sen anlamamışsın. Bir de cevap yazarken dikkat et sözlerine, biraz üsluplu yaz.

Aslında benim aklım yattı. Bu kadar tutulmasa çok satılmazdı.
Bu kadar çok tutulmasının bir sebebi de, Discovery kullananların ilk akıllı telefonunun Discovery olmasıdır. Yani S3 veya yukarısı güncel bir Android değil de, Galaxy Ace, Gio, hatta tuşlu telefonlardan Discovery'ye geçenler cihazı çok beğenir. Çünkü ciddi anlamda Android'in bu yeni sürümü gayet akıllıdır, kamerası, donanımı vb. ise yeterli gelir fakat S3, S4 vb. yeni Samsung veya Sony, HTC kullanmadıkları için Android'in aslında çok daha akıcı ve güzel olduğunu bilmezler.

@Unavailableuser, senin telefondan anlamadığın belli oluyor. Telefondaki özellikleri çocuk da anlar ama sen anlamamışsın. Bir de cevap yazarken dikkat et sözlerine, biraz üsluplu yaz.
Telefonda güya 4 çekirdek işlemci falan filan var. Onda ben Asphalt 8'i ultra ayarda oynayamadım. Elimdeki telefon onun yarısı işlemci gucune sahip, ultrada 2 oyunu birden oynadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı