General Mobile Discovery Nasıldır ?

GM Discovery'yi niye kötülüyorlar anlamıyorum. İnternette okudukları saçma yerler yüzünden telefon değer kaybediyor. Ölü piksel falan yok. Garanti de aldığınız yere göre değişir. Benim aldığım yer gayet ilgili. Gider köşe telefoncusundan alırsanız tabiki yararlı olmaz servisi. Şu anda uygun fiyata. Kız kardeşimde var çok memnun. Kamera falan iyi. Bende de S4 var. Gerçekten kapışır abartmıyorum.

Benim kuzenim de var bu telefon gayet güzel hiçbir sorunu yok. Bazı arkadaşlara sorunlu gelmiş olabilir bilemem ama gayet iyi telefondur. Tabi şimdi yeni Discovery çıktı. Türkiye'ye gelir yakında onu alabilirsin daha iyi.
Türkiye'ye gelir diyorsun. Zaten General Mobile sadece Türkiye' ye satıyor be kardeşim. Ve aynı zamanda 2 haftadır da satışta yeni falan gelmeyecek. Bu telefonları gionee diye bir firma yapıyor yani general mobile çakma bir şirket.

Türkiye'ye gelir diyorsun. Zaten General Mobile sadece Türkiye' ye satıyor be kardeşim. Ve aynı zamanda 2 haftadır da satışta yeni falan gelmeyecek. Bu telefonları gionee diye bir firma yapıyor yani general mobile çakma bir şirket.

Telefonun orjinal üreticisi blue zaten orjinaline bakarsanız blue life pro. GM bu üreticiden alıyor kendi markasını basıp satıyor. Ve telefonun orjinal fiyatı 300 dolar türkiyedeki satış fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1200tl felandi.

FjSSwPd.jpg

Telefonun orjinal üreticisi blue zaten orjinaline bakarsanız blue life pro. GM bu üreticiden alıyor kendi markasını basıp satıyor. Ve telefonun orjinal fiyatı 300 dolar türkiyedeki satış fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1200tl felandi.
Gördüğün gibi gionee, eski discovery blu life'dı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı