General Mobile Discovery nasıldır?

Bence de, GMD'nin övülecek bir tarafı yok, 2 kuruş fazla verip çok daha iyi telefonlar alınabiliyor.

GMD dışarıdan çok hoş görünen bir telefon, bilinçsiz bayanlar falan 700 lira diye hop atlıyor.
Ama gel gör ki içi boş. O parayı hak etmeyen bir telefon. Benim tarafımca çöp bir telefon.
Bizzat annem dahi o telefona atlayacaktı. Açık ve net bir biçimde o telefona o parayı verme dedim. Benden habersiz iş yapma dedim.

G2'ye 1400 lira parayı veriyorum çünkü sonuna kadar hak eden bir telefon. 1400 liranın 1400'ünü de helalı hoş olsun diyebiliyorsun.
Ancak GMD 700 lira olmasına karşılık 700 lira bir şey göremiyorum ben o telefonda. O telefonu satın almak pazarda ön saflardaki taş şeftalilere kanmak gibi bir şey olur.
İkinci el 300 liradan temiz bir ürün bulursun ancak öyle almanızı öneririm. Sıfırına 700 lira yok be verilmez :(

Açıkçası kullanan bir arkadaşım var. Kamerasını fiyatına göre oldukça beğendim. Fakat telefonun arayüzü berbat. Kullanırken çok rahatsız ediyor.

General mobile birçok yazılımsal sorun barındıran kalitesiz parçalardan üretilmiş bir telefondur etrafımda bir çok kişi kullanıyor elime aldığımda kalitesizliği hissettim diyebilirim.

Açıkçası kullanan bir arkadaşım var. Kamerasını fiyatına göre oldukça beğendim. Fakat telefonun arayüzü berbat. Kullanırken çok rahatsız ediyor.
Katılıyorum, içinden kastım da büyük çoğunlukla arayüzü. Gerçekten kötü.

telefondan aldığın performansa bakarsan süper ama dış kasası çok sağlam değil. Telefonu elinden düşmesi durumunda kırılacağı kesin gibi birşey. ben kullanmaktayım ve memnunum

Yaklaşık 2 aydır herhangi bir sorun yok, bence kaliteli. İçinde ne koyduklarınının benim için önemi yok. Benimim amacım beni üzmesin, telefonluğunu yapsın yeter. Yani şöyle söyleyeyim ben telefondan beklenecekleri beklediğim için benim isteklerimi karşılıyor. Tavsiye edermisin diye sorarsan ne amaçla alıyorsun onu sormak isterim. Üstün teknolojiyle donatılmış harikulade mükemmel ultra donanımlarla süslenmiş, mükemmeliyata yakın en kaliteli yazılımla paketlenmiş, bizi bizden alacak, arkadaşlarımızın gözlerini kamaştıracak, en cool kişiyi biz yapıp yıllar boyu tahtımızı sarstırmayacak bir telefon değil bunuda bil. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı