General Mobile E-Tab 10 rom yüklemek

Mert Başaran

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar Kocaeli beledesiyenin okullara dağıttığı GM ETab 10 tabletime rom nasıl atabilirim tabletim rootludur arkadaşlar tabletimin kendisinde oldukça saçma kaldırılamayan antivirüs falan var birsürü uygulama dolu ve silinmiyorlarda tabletim 20-30 saniyede açılıyor bu iş yüzünden.
Hiçbir yerde bulamadım jelly bean romunu tabletime uygun ne yapabilirim arkadaşlar [jelly bean şart değil] varsa elinizde rom dosyasını paylaşırmısınız?

Arkadaşlar Kocaeli beledesiyenin okullara dağıttığı GM ETab 10 tabletime rom nasıl atabilirim tabletim rootludur arkadaşlar tabletimin kendisinde oldukça saçma kaldırılamayan antivirüs falan var birsürü uygulama dolu ve silinmiyorlarda tabletim 20-30 saniyede açılıyor bu iş yüzünden.
Hiçbir yerde bulamadım jelly bean romunu tabletime uygun ne yapabilirim arkadaşlar [jelly bean şart değil] varsa elinizde rom dosyasını paylaşırmısınız?
Tabletin rootluysa rom tool box pro öneririm root yetkisi olduğu için herşeyi kolaylıkla yapabilirsin hem meb in dondurduğu uygulamalarıda kolaylıkla aça bilirsin Eyer yapamassan söle yardımcı olurum seve seve Rom yüklemene gerek yok kolay gelsin..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı