dunkirk Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 151 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var. (General Mobile e-tab 20) Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum: How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token Fakat şöyle bir hata aldım: " downloading 'unlock_message'... OKAY [ 0.001s] unlocking bootloader... FAILED (remote: Unlock bootloader fail.) finished. total time: 0.101s " Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var. (General Mobile e-tab 20) Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum: How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token Fakat şöyle bir hata aldım: " downloading 'unlock_message'... OKAY [ 0.001s] unlocking bootloader... FAILED (remote: Unlock bootloader fail.) finished. total time: 0.101s " Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Çözüm dunkirk 21 Ekim 2024 Açmayı başardım, uyguladığım konu > General Mobile E-Tab 20 Bootloader Kilidi Açma (UniSOC SPD Bootloader Unlock)
Açmayı başardım, uyguladığım konu > General Mobile E-Tab 20 Bootloader Kilidi Açma (UniSOC SPD Bootloader Unlock)
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ocak 2022 #2 《★ßæ★》 dedi: UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var. (General Mobile e-tab 20) Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum: How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token Fakat şöyle bir hata aldım: Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 1276201 Eki Görüntüle 1276202 Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmaya izin ver'i açtınız mı? Açmadıysanız açın. Artı 0 Eksi
《★ßæ★》 dedi: UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var. (General Mobile e-tab 20) Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum: How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token Fakat şöyle bir hata aldım: Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Eki Görüntüle 1276201 Eki Görüntüle 1276202 Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmaya izin ver'i açtınız mı? Açmadıysanız açın.
KS KS dunkirk Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 151 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 napimdedayagıye1 dedi: Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmaya izin ver'i açtınız mı? Açmadıysanız açın. Genişletmek için tıkla... Açık. USB hata ayıklama da açık. KONU GÜNCEL++++ KONU GÜNCEL. HALA CEVAP ARIYORUM Son düzenleme: 25 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
napimdedayagıye1 dedi: Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açmaya izin ver'i açtınız mı? Açmadıysanız açın. Genişletmek için tıkla... Açık. USB hata ayıklama da açık. KONU GÜNCEL++++ KONU GÜNCEL. HALA CEVAP ARIYORUM
xwhitex Decapat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 75 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #4 《★ßæ★》 dedi: Açık. USB hata ayıklama da açık. Konu güncel++++ Konu güncel. Hala cevap arıyorum Genişletmek için tıkla... Bulabildin mi çözümü. Artı 0 Eksi
《★ßæ★》 dedi: Açık. USB hata ayıklama da açık. Konu güncel++++ Konu güncel. Hala cevap arıyorum Genişletmek için tıkla... Bulabildin mi çözümü.
KS KS dunkirk Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 151 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #5 xwhitex dedi: Bulabildin mi çözümü. Genişletmek için tıkla... Firmayla konuştum. Kilit Açma Anahtarını vermediklerinden bootloader açılması imkansız hocam. Çözümü yok yani. Artı 0 Eksi
xwhitex dedi: Bulabildin mi çözümü. Genişletmek için tıkla... Firmayla konuştum. Kilit Açma Anahtarını vermediklerinden bootloader açılması imkansız hocam. Çözümü yok yani.
H Hi_Tech Femtopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #6 @usaingold konuyu hortlattım ama herhangi bir yerde hata yapıyorsundur ben denedim oldu. Artı 0 Eksi
KS KS dunkirk Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 151 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #7 Hi_Tech dedi: @usaingold konuyu hortlattım ama herhangi bir yerde hata yapıyorsundur ben denedim oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl denedim oldu dostum, eminmisin e-tab 20 olduğuna ?? Artı 0 Eksi
Hi_Tech dedi: @usaingold konuyu hortlattım ama herhangi bir yerde hata yapıyorsundur ben denedim oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl denedim oldu dostum, eminmisin e-tab 20 olduğuna ??
SyanLLeR Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #8 Uzun süre geçmiş ama yapabildin mi? @usaingold İstiyorsan yardım edebilirim. usaingold dedi: Nasıl denedim oldu dostum, emin misin E-Tab 20 olduğuna? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Uzun süre geçmiş ama yapabildin mi? @usaingold İstiyorsan yardım edebilirim. usaingold dedi: Nasıl denedim oldu dostum, emin misin E-Tab 20 olduğuna? Genişletmek için tıkla...
KS KS dunkirk Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 151 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #9 SyanLLeR dedi: Uzun süre geçmiş ama yapabildin mi? @usaingold İstiyorsan yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım, nasıl edebilir siniz ? Artı 0 Eksi
SyanLLeR dedi: Uzun süre geçmiş ama yapabildin mi? @usaingold İstiyorsan yardım edebilirim. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamadım, nasıl edebilir siniz ?
2 238811 Hectopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #10 Üzgünüm konuyu hortlattığım için, ancak şu anlık bir çözümü bulundu mu? Benim de Bootloader kilidini açmam gerekiyor. Artı 0 Eksi
Üzgünüm konuyu hortlattığım için, ancak şu anlık bir çözümü bulundu mu? Benim de Bootloader kilidini açmam gerekiyor.