Çözüldü General Mobile E-Tab 20 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dunkirk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
UniSOC UMS512 Çipsetli tabletim var.

(General Mobile e-tab 20)

Bootloader kilidini bir türlü açamadım, şu linkteki konuyu uyguluyorum: How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token

Fakat şöyle bir hata aldım:

"
downloading 'unlock_message'...
OKAY [ 0.001s]
unlocking bootloader...
FAILED (remote: Unlock bootloader fail.)
finished. total time: 0.101s
"

Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

IMG-20220119-WA0013.jpg

IMG-20220120-WA0003.jpeg

Bu rehbere göre açabilirsiniz ama root dosyalarını kurmaya kalkışmayın o dosyalar farklı, bootloader kilidinin açıldığı yere kadar yapın. Bu rehbere göre bu cihazın bl kilidini açmış kullanıcılar var.

Aynı şekilde bu konudan How to unlock Unisoc (SPD) bootloader using Identifier Token ama bahsedilen RSA4096_Vbmeta. Pem signature. Bin dosyalarını başka konularda nasıl yapılcağını söylüyorlar onları yapmanız lazım.

Ama şöyle bir şey var bunu yaptığınızda vbmeta dosyanızı artık bu anahtarla imzalamanız gerekli beni bayağı uğraştırmıştı.

Ve root atsanız bile orijinal ROM'u vasat seviyede Custom ROM uda olmadığı için GSI ROM'larda sıkıntılı root biraz gereksiz kalıyor Custom ROM derleyecek biri olsa çok iyi olurdu.

İlgili konu linklerini yollarmısın hocam sana zahmet.

Bu rehbere göre açabilirsiniz ama root dosyalarını kurmaya kalkışmayın o dosyalar farklı, bootloader kilidinin açıldığı yere kadar yapın. Bu rehbere göre bu cihazın bl kilidini açmış kullanıcılar var.
Maalesef çalışmadı.

Son düzenleme:
Bu tablet için uğraşan olmadığı için GSI ROM deneyebilirsin kendi ROM'unda MEB'in çok gereksiz uygulama ve birkaç izleme servisi var yani çok önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı