General Mobile eTab 5 okul kilidi nasıl kırılır?

KutluYuce

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde 2015'ten kalma bir eTab 5 tablet var. Bunun okul kilidi sanırım içerisine dosya atmayı engelliyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? Bir de ben bunu rootlamaya çalışırken bir şey yaptım galiba, tablet açılmıyor.

Daha önce uyarmalarına rağmen denedim fakat denememin sebebi 6. sınıfta yapabilmiş olmamdı. 6. sınıfta yapıp 9'a geçmişken nasıl yapamıyorum anlamdım.

Aynı yaştayız ve ben kendi kendime il il gezebiliyorum, karışmak gibi olmasın ama ailen biraz seni rahat bırakması gerekiyor.

Bir de ek olarak: Tableti bilgisayara kabloyla bağlıyorum 2-3 saniye depolama alanı olarak algılıyor sonra kesiliyor.

Tablette sorun olma ihtimali var mı?

Aynı yaştayız ve ben kendi kendime il il gezebiliyorum, karışmak gibi olmasın ama ailen biraz seni rahat bırakması gerekiyor.

Reis onunla alakalı değil. Ben hem yapma demelerine rağmen yaptım hem de tablet 9 senelik olduğu için gereksiz görüyorlar. Yoksa bende istediğim gibi bisiklete atlayıp gezebiliyorum.

Tablat sorunlu olma ihtimali var mı?

Yok değil, önceden çalışıyordu.

Hayır başka USB bellek olur aynı USB portuna bağlayın aynı 3 saniye sonra gidiyorsa sorun windowstadır.

Tamamdır. Yarın deneyeceğim.

Hocam ben yaptım, öncelikle data kablosu lazım elinizde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapın.

Reis şimdi yapıyordum TWRP kurdum ses açma ve kapama tuşlarına bastım fakat açılmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı