General Mobile Gerçekten Kötü Mü?

• Konuyu başlatan Night
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.323
Touchwiz den bile daha sorunlu bir arayüz olduğunu düşünüyorum.
Hayır bnce arayüz çok güzel.

Bnde kulanıyorum telefonu hiç birbir sorun çıkarmıyor. Bazileri çok abartıyor :D Türk firması diye onabakarsanız t50 de türk üretimi ve çok kötü bir telefon. Getada resmen yavaş moda oynaıyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
GM bir Türk Firması olabilir fakat fason cihaz getirip marka basarak satan Casper'dan bir farkı yok. Kanser olmak istiyorsanız SAR değeri yüksek telefon alın. Benim için hava hoş, çocuğunuz olmaz ileride. Evrim mükemmel işliyor mükemmeli yaratmak konusunda.

Hiç bir sorun çıkmadı diyorsun, sen sanıyor musun ki bugün telefonla konuştun, yarın hop kansersin. Öyle bir şey yok. Kim bilir kaç yıl sonra çıkacak vücudunda bunun zararları.

Ayrıca ben de liselere dağıtılan GM tabletlerden kullanıyorum. Kardeşim kullanmadığı için bana verdi. Hocam inanmazsınız şarjdayken şarj aletinden vızz diye ses geliyor, korkuyor insan :dikkatli:

Hiç bir sorun çıkmadı diyorsun, sen sanıyor musun ki bugün telefonla konuştun, yarın hop kansersin. Öyle bir şey yok. Kim bilir kaç yıl sonra çıkacak vücudunda bunun zararları.

Ayrıca ben de liselere dağıtılan GM tabletlerden kullanıyorum. Kardeşim kullanmadığı için bana verdi. Hocam inanmazsınız şarjdayken şarj aletinden vızz diye ses geliyor, korkuyor insan :dikkatli:

Evde babamın telefonunda samsung kulağımı dayıyorum sarj aletine ondana ses geliyo.

GM bir Türk Firması olabilir fakat fason cihaz getirip marka basarak satan Casper'dan bir farkı yok. Kanser olmak istiyorsanız SAR değeri yüksek telefon alın. Benim için hava hoş, çocuğunuz olmaz ileride. Evrim mükemmel işliyor mükemmeli yaratmak konusunda.

Hiç sanmıyorum gm discovery 1 blue firmasın cihazı. O firma da kuzey amerikada baya meşhur bir firma. Çıktığından beri kulan insanlar var sorun çıkarsaydı haberle çıkardı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sanmıyorum gm discovery 1 blue firmasın cihazı. O firma da kuzey amerikada baya meşhur bir firma. Çıktığından beri kulan insanlar var sorun çıkarsaydı haberle çıkardı :)

Kaçırılan 49 rehineye ne oldu biliyor musun ? Bilmiyorsun çünkü haber yasağı var. İşte bu kafayla gidersen böyle dünyadan bihaber yaşarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı