General Mobile GM 5 Plus Alınır mı?

Çok haklısınız. Konu açıyoruz cevap bulamadan 2 tane nokta yüzünden ceza yiyoruz. Konuya cevap bulamıyoruz. Çok gereksiz kurallar var. Ufak tefek şeyler göz ardı edilmeli. Sanarsın vatan meselesi.

Burada amaç düzgün bir şekilde Türkçe'yi konuşmak. Hatan varsa düzeltilir. İlk başta uyarı alırsın sonra ceza yersin. Bu tarz noktalama hatasından dolayı yanlış anlaşılıp farklı sonuçlar doğurabilir. Sonuçta canlı bir diyalog kurmuyoruz. Kurallar değişmeyecek. Sizin gibi ağlayanlar hep oluyor zaten. Kurallar bu. İstiyorsan gel ve yaz, istemiyorsan yazma. Kimse zorla buraya yorum yazın demiyor. Ama yazacaksan da kurallara uyacaksın. Bak birçok kişi uyuyor bu kurallara ve çok az ceza yiyor. Kimse allah falan da değil. Saçma saçma konuşmayın. Koskocaman kurallar denen bir konu var. Onu okuyun bir ilk önce. Sonra gelip yorum yazın.

Ben Türkçeye uyulmasına karşı değilim. Tam tersi çok iyi bir şey. Olay o değil. Çok abartı kurallar var iki hata yüzünden konuya yanıt veremiyoruz ve konu mağaraya karışıp gidiyor veya cevap bulmak çok uzun sürüyor.

O zaman yapma hata kardeşim. Kurallar açık ve net. Madem sen kurallara uymayacaksın yazma. Gayet normal bence. Burada ki ortamdan sonra diğer forumlara gidince bir sürü çocukla, böyle saçma sapan yazılarla, çok ciddiyetsiz bir ortam oluşuyor. Böyle çok daha iyi.

Çok haklısınız. Konu açıyoruz cevap bulamadan 2 tane nokta yüzünden ceza yiyoruz. Konuya cevap bulamıyoruz. Çok gereksiz kurallar var. Ufak tefek şeyler göz ardı edilmeli. Sanarsın vatan meselesi.

Kardeşim, inan ki 2 gün ceza yedim gine. Technopat bu işte!

Haklısınız ama bence bu kadar kurala ne gerek var. İllaki olacak birtakım kurallar ama dediğiniz gibi ben bu forumu bırakıyorum. Böyle burunlarının dikine giderlerse, gittikleri iş değil. İnsanlar burada dertlerine derman arıyorlar onların yaptıklarına bakınız önce. Çok ayıp oluyor. Sizden ricam üyeliğimi nasıl iptal ediceğim bulamadım da bana yardım eder misiniz?

Çok haklısınız. Ayrıca madem diğer forumlarda çoluk çocuk var, burada da kendini çok beğenmiş insanlar var beyefendi. Arkadaşımız OmerGtX'in dediği gibi, "Konu açıyoruz cevap bulamadan 2 tane nokta yüzünden ceza yiyoruz." çok ama çok abartıyorlar. Hepimiz insanız, hepimizin yanlışı olur ama bana uyarı gelmedi, haberiniz olsun buyrun kanıtı:

http://i.hizliresim.com/4PzdkL.png

Bu sosyalde kaç yıldır sizin gibi kurallara isyan edenler var. Verilen cevap hep aynı oldu. Eğer değiştirilse zamanında değiştirilirdi. Her gün sizin gibiler geliyor zaten. Aslında bunlara sadece kural gözüyle bakmayın. Türkçe'nizi de geliştiriyorsunuz. Bir de o yönden düşünün. Şunu da unutmayın. Bu kurallar forumun daha iyi olması için. İnsanlara zorluk çıkartmak için değil. Üyelik kapatma var mı bilmiyorum. Siteye girme istemiyorsan fark etmez. Sizin gibiler olmadan sosyal çok daha iyi.

Dediğiniz gibi olsun bayım. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…