General Mobile GM 5 PLUS pil ve ısınma sorunu

gokaykrtls

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime dün aldık. Pil 1 saat içerisinde normal kullanımda (facebook vb.) ekran sürekli açık 20 şarj yedi. Telefonu dün kurarken bir kaç uygulama indirdim telefonun kamera kısmı ısınmaya başladı. Bugün ise s3 mini telefonumu sıfırladım her şeyi baştan indirdim kat ve kat fazla olarak hiç ısınma yok. Sorun nedir telefon daha yeni diye stabil mi değil?

Telefon şarj olurken de ısınma var hiç bir işlem yapmıyor iken. Oda normal mi? Korkutuyor

Telefonun işlemcisi ve grafik işlemcisi kameranın tam altına konumlandırıldığı için cihazda ısınma sorunu var evet.Ucuz bir soğutma tasarımı uygulanmış.

Normal bu her telefon çoğunlukla böyle. Güçlü işlemcisine sahip arkadaşın dediği gibi uygun fiyatlı telefon olduğu için soğutma fazla önemsenmemiş parçadan kaçılmış bu telefonda. Performansda sıkıntı yoksa problemi yok cihazın.

Dün gece 53 gibi bırakmış kardeşim saat 12'de sabah uyandığında şarj 25 e düşmüş telefonu vatan bilgisayardan açık aldık gösterime sunan versiyonu 2 haftalıkmış o yüzden bir sıkıntı olabilir mi? Anormal bir azalma geldi bana.

Üzülerek söylüyorum ki hocam bu telefon sizi bezdirecek. Telefon başlı başına bir mühendislik başarısızlığı. Üstelik bu başarısızlık abidesi telefon çoğu teknoloji sitesinde övülüyor resmen,ne diyeyim ki ? Bakın technopata bırak incelemeyi bahsi bile geçmiyor. Tecrübeli kullanıcılar biliyor çünkü yine yapamadılar

Bende o dediğiniz öven sitede gördüm kendimde az çok anlıyorum özellikleri gayet iyi Ancak ısınma ve pil olmamış :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…