Tecrübeli değil,ön yargılı kullanıcılar sanıyor,yine yapamadıklarını.Adam ekran sürekli açık %20 şarj gitti diyor buna aynı kullanımda devam ederse 5 saat ekran açık kalma süresi diyebiliriz, bunun nesi kötü? Ya da bu segmentte aynı donanımla daha üstün pil performansı sunan bir cihaz mı var? Varsa lütfen söyleyin insanlar onu alsın. Aynı donanım olacak ama. Ha bi de Android N'i de alacak,iki yıl içerisinde ondan sonraki güncellemeyi de. Hızlı şarj olan iki telefon kullandım şu ana kadar:Zenfone 2 ve Vibe P1.İkisi de hızlı şarjda gayet ısınıyor. Özellikle Zenfone çok ısınıyordu. General Mobile ısınınca sorun ama tabi. Teknik olarak açıklaması bile var, her telefon hızlı şarjda ısınır falan diyorum, ama sen yine GM dersin şimdi. Ucuz bir soğutma tasarımı uygulanmışmış. Telefon 1000 lira 1000. Çok değil daha geçen sene 2500-3000 liraya giren SD810'lu cihazların soğutmasını sorgula sen. Bu arada şüphelenirsin diye de söyleyeyim, şu an Lenovo Vibe P1 kullanıyorum, GM ile de herhangi bir ilgim yok,ancak senin aksine bilgim ve mantığım var.