General Mobile GM 6 Lanse Edildi!

General Mobile'ın Facebook'ta yaptığı canlı yayında GM 6 lansmanı yayınlandı. Edindiğim bilgilere göre GM 6'da GM 5 Plus'tan farklı olarak;

  • FM Radyo eklemiş.
  • Cihazin bildirim LED'i kısmına parmak izi okuyucu eklenmiş
  • Dolby Ses Sistemi eklenmiş.
  • Ses kontrol tuşları sola taşınmış.
Ve yorumlarda gördüğüm ama benim farketmedigim bir bilgiye göre de ön kamera 8 MP olacakmış. Ancak bu cihazın "Plus" yani üst seviye olmadığını da hatırlatmak isterim.

Ayrıca işlemcisi hakkında bir bilgi edinemedim. Görüntü kalitesi internet bağlantısı dolayısıyla pek kaliteli değildi. Yazıları okuyamadım. Cihazda yine 3 GB RAM ve 13 MP arka kamera, çift ton arka ve tek ton ön flaş var.

Tanıtım videosu yayınlandı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
@Kimse Radikal değişiklik yapıp kendini nasıl riske atsın söyler misin? Radikal değişiklik yapmayacaksa aynı telefonu makyajlayıp yeni telefon çıkarttım diye hava atmasın o zaman. Aynı Vestel firması gibi davranıyor, Vestel'de Z10 modelin de telefonuna SD 435 kullandırıyor, 4 GB RAM koyup üst seviye telefon çıkarttık diye milleti kandırıyor aklı sıra.
 
Son düzenleme:
Vestel Z serisi üst seviye dedi sonra bir baktım SD 435 gördüm. Resmen hayal kırıklığı.

GM 6 sadece 5 modelinin Mediatek işlemcili hali. Bir de ses konusunda sanırım iyileştirme vardı. Bir de parmak izi okuyucu eklenmiş. Onun haricinde büyük bir fark göremedim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı