General Mobile GM 8 nasıldır?

dwarekithx

Hectopat
Katılım
27 Mart 2022
Mesajlar
998
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde Samsung Galaxy J7 kullanıyordum. Telefon bozulunca tamire verdim. Anakart bozulunca yapamadı. Bunun yerine bana başlıkta yazdığım telefonu verdi kullanmam için. Nasıl telefon bilen var mı? İlk defa kullanıyorum.
 
Hocam eski telefonumdu hatta telefonum kırılınca beni idare etmesi için kısa süreliğine kullanmaya başladım.

Yüksek sistem isteyen oyunlar için uygun değil fakat düşük ve orta oyunlar için ideal. Sosyal medya ve normal kullanım için gayet iyi, kamerası biraz kötü ama J7 ye göre daha iyi diyebilirim. Üstelik telefon çok hafif.

Uzak durulmasi gereken bir marka, itelemis resmen. Yine de idare eder.
Sonradan bozdu, eski modelleri daha iyi.
 
Zamanına göre fena değildi. Android sürümü eski ama. Günümüz Samsung A10-A0'ı kadar performansı yok. J7 Prime ayarında.
 
Geçmiş olsun hocam, telefonun ne sorunu vardı?
 
Sağolun hocam açılma tuşu çalışmıyor diye götürmüştüm ama sorunun anakartta olduğunu ve yapılamaz olduğunu söylemişti

Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı