General Mobile GM20 Pro alınır mı?

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2000 TL bütçem var ve bu kriter içerisinde işlemci, bellek, kamera, hafıza gibi özellikleri sınırlı sayıda rakibine göre çok daha iyi duruyor. GM20 almayı düşündüm daha uygun fiyatlı diye ama aradaki fiyat farkını son kuruşuna kadar hakettiği kanaatindeyim. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bütçemin çıkabileceği maksimum düzey 2200 TL önerilere açığım. Telefonun dış malzeme kalitesi pek önemli değil. Zaten zırh misali bir kap ve üzerine temperli cam ekran koruyucu alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Redmi Note 8 alın daha iyi. General Mobile'ın sıkıntı çıkarmayan modelini görmedim henüz.
Dostum fiyatı 300 TL değişiyor. Büyük bir fark biz öğrenciler için. 2 ay makarna yeriz o parayla... Ne gibi sorunlar çıkabilir GM tarafında? Birkaç inceleme videosu izledim. İnceleyenlerin çoğu başta önyargılı olduklarını sonradan beklemedikleri bir performans sunduğunu söylüyor.

2000 TL bütçeyle garantisiz Redmi Note 8 Pro ya da Redmi Note 9S alabilirsin illa garantili alacağım diyorsanız Redmi Note 8, TCL 10L, Realme 5I ve Redmi 9 modelleri var önceliklerinizi söyleyerek en uygun olanını söyleyebilirim onun dışında GM 20 Pro alınmaz

Hocam eyvallah alınmaz da neden alınmaz bir de onu söyleseniz?

Bütçenize göre uygun bir telefon diye önermiştim.
300 TL evet az bir para değil ancak General Mobile almak da parayı sokağa atmakla aynı şey diye düşünüyorum.
GM, kısa vadede sorun çıkarmasa da ilerde sorunlar çıkarabilir. Ben kesinlikle önermem. Daha fazla öneri isterseniz ufak bir araştırma yapabilirim ama çok seçenek yok artık bu fiyat bandında.
Oysaki eskiden 2000 liraya amiral gemisi telefonlar alınabiliyordu...

General mobile in sicili pek iyi değil telefonlarında kronik sorunlar çıkabiliyor ve bu yüzden bana güven vermiyor.
Patlama veya aniden kapanıp tekrar açılmama gibi şeyler mi? Pek bilmiyorum hocam benim sahip olduğum ilk akıllı telefon General Mobile'nin ''Discovery'' serisiydi. 3 senelik kullanım ardından elime geçmişti ve batarya haricinde bir sorunla karşılaşmamıştım. Ne gibi sorunlar beni bekliyor sizce? Yaklaşık 3 sene kullanmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…