General Mobile GM20 rezilliği

Kesinlikle Samsung ve GM in 8, 9 gibi modelleri hala tercih edilebilir.

Doğru kimse PUBG için almıyor.
Hocam GM 8 PUBG de en azından 30 FPS oynatabiliyor ama bun bir reeder a dönersek muhtemelen Max 20 FPS te acacak, belkide hiç kaldıramayacak. Ama bütçesi düşük insanları idare edecek bir telefondur.

Evet ama general mobil gelişmesi lazım.

GM in gelişmesi için güven ortamı oluşturması lazım Türkiye de üretilen modeller son zamanlarda kronik sorunlu olmaya başladı Samsung Galaxy A52'nin bazı modelleri bile sorunlu artık Türkiye de üretilenler GM yurt dışında fabrika kurmalı ve güncelleme desteğini geliştirmesi lazım yoksa anca hayal kurarlar.

Hocam GM 8 PUBG de en azından 30 FPS oynatabiliyor ama bun bir Reeder'a dönersek muhtemelen Max 20 FPS'te acacak, belki de hiç kaldıramayacak. Ama bütçesi düşük insanları idare edecek bir telefondur.

P13 blue Max Pro Lite'di galiba ismi saçma arkadaşım da var 45 FPS de oynatıyor ama fiyatını hak etmiyor.

Hocam sağlıksız kullanım sonucu marka ne olursa olsun sonuç aynı olacaktır. Yani diğer markaların içinde nükleer reaktör yok onlardada batarya var. Siz 85'ten fazla şarj etmediyseniz, 20'nin altına düşürmediniz, şarjda kullanmadınızda bu olduysa dibine kadar da haklısınız diyorum.

Telefonum GM20 ve daha 2 yıllık, öyle ağır programlar veya oyunlar falan da yüklemedim. Zamanında şarjı tam bitmeden şarja bile takmamaya özen gösteriyordum fakat son 6 aydır durumlar vahim. Şarj seviyemin beşer beşer azaldığına, şarj olurken %24 de gücü kesip şarj işlemini tamamladığına şahit oldum. Ayrıca hafıza da 20GB boş alan var telefonun meşgul olması için herhangi bir sebebi yok. Kesinlikle bu markadan uzak durulması fikrindeyim, dışarı çıktığımda aramalarımı bile kısa tutmaya çalışıyorum.

Sana öyle denk gelmiş dostum. Şu an GM20'den yazıyorum 1,5 sene oldu ağır şeyler yüklememe rağmen telefon hala eskisi gibi iyi.

General Mobile'ın normal modelleri çöp Plus dahil olmak üzere ya Pro modelini alacaksinız ya da hiç almayacaksınız Phoenix 5G de durum biraz daha farklı.

Telefonum GM20 ve daha 2 yıllık, öyle ağır programlar veya oyunlar falan da yüklemedim. Zamanında şarjı tam bitmeden şarja bile takmamaya özen gösteriyordum fakat son 6 aydır durumlar vahim. Şarj seviyemin beşer beşer azaldığına, şarj olurken %24 de gücü kesip şarj işlemini tamamladığına şahit oldum. Ayrıca hafıza da 20GB boş alan var telefonun meşgul olması için herhangi bir sebebi yok. Kesinlikle bu markadan uzak durulması fikrindeyim, dışarı çıktığımda aramalarımı bile kısa tutmaya çalışıyorum.
Gm21 var bendede iğrenç bir telefon birsuru yazılımsal sıkıntısı var çok kasıyor ekran plastik gibi

Bende de GM20 var kesinlikle sana katılıyorum tek kelimeyle rezillik hiçbir oyun oynayamiyorum şarj bir anda düşüp sonra kendi kendine geri çıkabiliyor kimseye önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı