Sizin kararınız ama bence almayın.Sanırım alacağım. Bütçemi tamamlayınca zaten tanıdık bir telefoncu var yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim.
Önerilen telefonlar tam benlik değil.
Hocam bayağı heves duymuştuk aslında önermek için.
2600 TL olan Realme 7 3300,2300 TL olan M21 3500,3500 TL olan M51 5000 TL olduğu zamanlarda 2500 TL'ye G90 sunması gerçekten önermemiz için yeterdi ama şu anda AMOLED ekran kullanan Oppo A73, G90t kullanan Note 8 Pro gibi seçenekler varken alınmaz.
1-2 gün falan önerdik diye hatırlıyorum zaten, fiyatlar az çok normale dönünce hiç kimse önermedi eskisi gibi.
(Önerdiğim günden beri sürekli cihazı ne zaman alacaksınız diye sordum. 1-2 ay sonra alacak olsalarda hemen konu açan kişiler var çünkü. Realme 7 belki alacakları zaman 2600 olacak, bilemiyorum. Şu anda sormuyorum çünkü kimse cevaplamıyor)
2600 TL hocam General Mobile GM21 Pro 6GB 128GB (General Mobile Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Hocam telefonculara pek güvenmeyin.
Tanıdık olsa bile
Aile dostumuz hocam. iPhone xin ekranını 1 günde değiştirip verdi. Hatta onun yerine yedek telefon bile verdi.
Xiaomi, Huawei, General Mobile, Oppo gibi telefonları çok önermem. Bizzat kendim de bunlardan birini kullanıyorum. Çoğu birbirine benzer çok bir farkı olmayan çok başarılı telefonlar değil. En azından giriş seviye olanları gerçekten iyi değil. Tabi ki markayı kötülemek değil amacım ama bütçe 6-7 bin Türk lirası değerine çıkmadıkça tavsiye etmem. Kaldı ki o bütçeye de kimse bu telefonları almıyor. Android bir telefon alınacak ise Samsung öneririm. Hatta eski bazı telefonları bile alabilirsiniz. Samsung, LG, Sony model eski bazı telefonları bile önerebilirim. Şimdiki telefonlar çok da kaliteli gibi değil sanki çok önem verilmeden üretiliyormuş gibi.
Aile dostumuz hocam. iPhone xin ekranını 1 günde değiştirip verdi. Hatta onun yerine yedek telefon bile verdi.
Sizin kararınız ama bence almayın.
Batarya ve RAM için dogee S95 Pro olabilir.
Hem 6 GB, hem 10000 mAh.
Hocam bir bilgi vereyim size biz genelde MAh'e pek bakmayız.
Çünkü bataryada mAh önemli olsa da ekran, işlemci ve yazılımda bir o kadar önemlidir mesela (en büyük etken olarak söylüyorum).
Örneğin 5000 MAh'e sahip iki cihaz düşünün.
İki modelde aynı özelliklere sahip olsun ama birisi MIUI'ın şikayetçi olunan bir sürümünü birisi ise One UI kullansın.
O One UI'a sahip cihaz gerçekten fark atabilir.
iOS buna büyük bir örnek.
Yazılımı bir kenara bırakırsak bile işlemci verimliliğide gerçekten çok önemli.
A bionic yonga setleri buna bir örnek
Ekran kısmına bakacak olursak OLED ekran olması IPS LCD, pls, TFT LCD vb. gibi panellere bir şarjın çok daha uzun gitmesini sağlayabilir.
O yüzden genelde AMOLED ekrana sahip cihazlar daha fazla önerilir.
Hem renkleri daha doygun gösterirler, hem siyahları saf siyah olarak gösterirler (ve birkaç küçük neden) hem de yukarıda anlattığım gibi daha az güç tüketirler.
Eğer ki gece moduna alırsanız zaten çok büyük bir farkın olduğunu görürsünüz.
"Alınır mı?" diye konu açıyorsun. Bu konuda senden daha bilgili olan kişilerin hepsi "Alma" demesine rağmen alıyorsun. O zaman neden konu açıyorsun?Sanırım alacağım. Bütçemi tamamlayınca zaten tanıdık bir telefoncu var yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim.
Önerilen telefonlar tam benlik değil.
Hocam zaten önerenler "235238 yıldır kullanıyorum sorun yok" diyenler. Telefonun T'sinden anlamıyorlar ki. Tek bilgikleri telefon çalışıyor mu ve çalışıyorken kasma gösteriyor mu o kadar.General Mobile kullanan birisi olarak ben de tavsiye etmiyorum. Diğer önerilere bakın.
Bilgisayarcılarda nasıl etraf bakkal kaynıyorsa aynı şey telefoncu için de geçerli.Aile dostumuz hocam. iPhone xin ekranını 1 günde değiştirip verdi. Hatta onun yerine yedek telefon bile verdi.
"Alınır mı?" diye konu açıyorsun. Bu konuda senden daha bilgili olan kişilerin hepsi "alma" demesine rağmen alıyorsun. O zaman neden konu açıyorsun?
Hocam zaten önerenler "235238 yıldır kullanıyorum sorun yok" diyenler. Telefonun T'sinden anlamıyorlar ki. Tek bilgikleri telefon çalışıyor mu ve çalışıyorken kasma gösteriyor mu o kadar.
Bilgisayarcılarda nasıl etraf bakkal kaynıyorsa aynı şey telefoncu için de geçerli.
Gerçi kime anlatıyorsam... Sen bir defa inanmışsın o telefoncu iyi diye. İyi bir telefoncu zaten GM'nin ne haltlar yediğini iyi bilir.
Telefoncu General Mobile al demedi? Ayrıca sadece geçen gün yanına gittim iPhone 7 Plus ister misin dedi iPhone olmaz dedim bütçene göre bakarız dedi. Bu kadar.
Telefoncu General Mobile al demedi? Ayrıca sadece geçen gün yanına gittim iPhone 7 Plus ister misin dedi iPhone olmaz dedim bütçene göre bakarız dedi. Bu kadar.
7 Plus mu önerdi?
Bizim dediğimiz telefoncu hocam işte