General Mobile GM24 Pro mu yoksa POCO F5 Pro mu?

Bütçe
10000-20000
Hocam yazılım farki ve kalite de önemli dediğim cihazlardan başka önermem.
Tamam bakacağım dediğiniz modellere. Ancak dediğim şeyler için kullanırsam eğer önerdiğiniz iki telefonda işime yararmı?

A56 güzel duruyor. Çok fazla oyun oynamıyorum sadece günde bir iki kere falan Mobile Legends giriyorum. Onun dışında telefonu video izlemek, TikTok'ta edit izlemek ya da internetten anime izlemek gibi şeyler için kullanıyorum. GM 24 Pro bu işler için gayet iyi ve uygun fiyatlı duruyor. Sizce GM24 Pro alsam 2-3 yıl kullanabilir miyim mutlu mesut şekilde? Kağıt üzerinde bakınca GM24 Pro ekranı A56'nın ekranından daha iyi gibi.

General Mobile'in hiçbir cihazının uzun süre gideceğini düşünmüyorum. Kağıt üzeri özelliklerine bakmadım ama genel olarak bu markanın telefonlarında fazla şikayet bulunuyor. Yazılımsal olarak da pek beğenmiyorum zaten. O yüzden pek önermiyorum.

Tamam bakacağım dediğiniz modellere. Ancak dediğim şeyler için kullanırsam eğer önerdiğiniz iki telefonda işime yarar mı?

Yarayacağını düşünüyorum.

A56 güzel duruyor. Çok fazla oyun oynamıyorum sadece günde bir iki kere falan Mobile Legends giriyorum. Onun dışında telefonu video izlemek, TikTok'ta edit izlemek ya da internetten anime izlemek gibi şeyler için kullanıyorum. GM 24 Pro bu işler için gayet iyi ve uygun fiyatlı duruyor. Sizce GM24 Pro alsam 2-3 yıl kullanabilir miyim mutlu mesut şekilde? Kağıt üzerinde bakınca GM24 Pro ekranı A56'nın ekranından daha iyi gibi.

Yazılım ve donanım açısından ikisi arasında fark var. Belirttiğin şartları A56 daha rahat karşılar; GM24'ün işlemcisi biraz zayıf kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı