General Mobile GM5 Plus batarya değişimi nasıl yapılır?

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
Şu an yeni bir telefona ihtiyacım yok, mevcut telefonum işimi görüyor. Sadece bataryasını değiştirmek istiyorum. Bunun dışında başka nasıl modifikasyonlar yapabilirim? Batarya olarak ne önerirsiniz?

Şu an yeni bir telefona ihtiyacım yok, mevcut telefonum işimi görüyor. Sadece bataryasını değiştirmek istiyorum. Bunun dışında başka nasıl modifikasyonlar yapabilirim? Batarya olarak ne önerirsiniz?

Uğraştığına değmez ama illaki yapacağım diyorsan batarya olarak Deji onerebilirim extra olarak B7000 ve saç kurutma makinesinede ihtiyaç duyacaksin YouTube üzerinde illaki bu cihaza pil değişimi yapan vardır.

Aynı cihazı mevcut cihazımdan önce kullanıyordum. Telefon tamiri yapan birkaç yere sordum. Değişim yaparım diyen yere küçük bir ücret verdim ve değişim sağladı. Şu anki piyasayı bilemem ama tahmini 600 700 tutabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı