General Mobile GM5 Plus Tavsiyesi

THELEGENDOFDARK

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1100 TL bütçem var. GM5 Plus almayı düşünüyorum. Bu telefonu kullanmış arkadaşlarımın yorumlarını, tavsiyelerini bekliyorum. Yerine önerebileceğiniz farklı telefonlar vat mı? Önceliğim oyun performansı, pili bir gün gitse yeter. Kronik sorunun olması önemli teknik servislerle uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın kronik sorunları mevcut 200 Tl daha verip ithalatçı garantili LG G4 almanızı tavsiye ederim.
Sorunlar:
--2.5 saat ekran süresi.
--Ekranın altında bildirim ışığı sızması.
--Bazı programların çalışmaması.
--Yakınlık sensörü sorunu var.
--Şarj ve ısınma sorunu.
--Şarj aleti bozulma ve ses sorunu.
--Ahize cızırtı sorunu.
-- 1 ile 4 arası ölü piksel sorunu.

Dediğim gibi önceliğim oyun performansı( oyun performansında g4 ve zenfone2 hemen hemen aynı)
g4 ithalatçı garantili 1300 tl, zenfone 2 32 gb olanı 1100 tl hem de asus garantili.

G4 Adamın dibidir. Doğal ekranı ve kamerasıyla ünlü telefon. Bilindik ithalat garantili alın tercihim yine Türkiye garantili olmasıdır. Ben Türkiye garantili kullanıyorum. Yeni serilerinde kronik sorunları bitmiş telefondur. Nette yazan kronik sorunu halen varmış diye konuşanlar çamur atmaktan başka bir şey bilmezler. Fiyat performans telefonudur G4.

Hepsiburada sitesinden alırsanız Evo firması garanti veriyormuş ve insanlar Evo firması hakkında olumlu yorumlarda bulunmuş. Telefonu sipariş verirken sipariş notuna elinizdeki son sürüm hangisi ise onu yollarsanız sevinirim yazın sanırım son sürüm 604K.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı