Cagatay Efe
Centipat
Daha fazla
Ben GM9Pro kullanıyorum. Kabul edeyim yazılım sorunları var. Özellikle Android 9'da... Lakin ben bunları bilerek satın aldım telefonu çünkü düzeltmeyi ve telefonun varsayılanından daha iyi bir iş çıkaracağını biliyordum. Telefonu General Mobile sitesinden Android 9 Beta'ya indirdim. Böylece garantiden çıkmadı, kontrol ettim. Ve betada camera 2API desteği açık olduğu için rootsuz bir şekilde GCAM kurdum telefona zaten Google Pixel'in bir telefonuyla aynı lensi kulandığı için çok uyumlu çalıştı ve kamera performansı inanılmaz arttı. Amiral gemisi telefonları ile kapıştırılacak nitelikte... (dalganızı geçmeyin kullanmayan bilemez)ve Android 9 beta ile mikrofon problemide bitti. Son duyduğum haberlerde General Mobile'nin GM8 ve GM9Pro'ya Android 10 güncellemesi geleceğini belirtmişler. Ve son olarak şunu belirteyim hisilicon kirin 980 işlemcili 6 GB RAM'lı segmentine göre daha yüksek bir konumda bulunan Huawei P30'dan daha iyi bir performans verdi. Bizzat kendim denedim. Onuda bir etken olarak gördüğüm General Mobile'nin Android saf arayüzü kullanmasına verdim. Bu telefonu sırf yerli diye almadım, bunlara fazla takılmam. Ama bu sefer bu telefon olmuş.