General Mobile GM9 Pro nasıldır?

Gm 8 kullanıyorum kısacası değmez bir ton yazılım srounu var bir telefon durduk yere donar mı telefondan ses gelmiyor aniden donuyor ve açılmıyor yani rezalet yazılım konusundan güncelleme bile getirmediler 1 buçuk senedir size tavsiyem başka bir telefona bakmanız arkadaşların dediği gibi Xiaomi Note 8'e bakmanızı tavsiye ederim.

GM8 var evet gereksiz ısınıyor orası doğru güncelleme gelmiyor uzun zamandır onun dışında bir problemini görmedim alınmayacak kadarda değil abartılı konuşmayın General Mobile alınmaz falan diye şuan gayet iyi üsteki dediklerim dışında alınabilir.

Bataryasındanmı memnunsun ısınmasından yada hiç bir şekilde güncelleme gelmeyen yazılımından belkide iğrenç kamerasından memnunsundur.
Dostum bataryası gayet iyi. Isınma yok benim telefonumda ben siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama buz gibi. Güncelleme samsunga göre gayette iyi geliyor. Android 9 var şuan daha ne sözünü tuttular en azından.. Belki 10 da gelir belli olmaz. Kamerası iğrenç değil bu bütçeye göre bence alınabilir telefondu. Bende aldım. 1000 TL'ye bunları sunabilmesi bana yetmişti. Eminim 9 bunun 2 katı ve kıyaslanamaz bile.

Edit: Kullanalı 1,5 yıl oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı