General Mobile ilgisizliği

Makaleler
49
Telefonum GM8 32 GB. Telefon 4 tane hafıza kartı bozdu. Garantiye götürdüm, hem okumuyor hem de bozuyor diye. Ek olarak batarya ve dokunmatik kısmı vardı. Batarya değişmiş, gözle görülür düzelme olmuş. Dokunmatik eh işte. Hafıza kartı için ise olumuz sonuç. Neymiş efendim fabrika ayarlarına sıfırla. Defalarca yaptım ancak olmadı ve telefonu garantiye verdim, yine düzelmedi dedim. İlgisizler resmen. Almayın aldırtmayın

Şimdi de telefondaki kişileri siliyor. Şaka veya yalan değil. Telefonda 100 kişi var vardı. Şu anda 76 kişi var. Nereye gitti 25 kişinin telefon numarası?

Hocam şans işi benimde aynı telefondan vardı garantiye gönderdim dokunmatik bozuktu 10-15 güne geri getirdiler. Şu an sağlam kullanıyorum.

Sizin telefonunuza özgü bir durum olabilir mi? Hafızasında sorun olabilir başka telefonlarda böyle olmaz. Eğer kişileri hafıza kartına kayıt ediyorsa kişiler olabilir.

Şaka bir yana Casper içinde aynısını diyebilirim Allah'ın belası firma beni teknolojiden soğuttu.

Hocam bu durum pek şaşırtıcı değil açıkçası.
Bir daha telefon alacağınızda daha iyi araştırmanızda fayda var. Ben genellikle "akıllı telefon tavsiyeleri" bölümünde gezerim ve eğer biri gm önerir ise 10-15 kişi onu linçleriz.
Aynı durum Casper için de geçerli.

Efsanevi denilen GM 9 Pro için kullanıcılar hala güncelleme bekliyor

Biraz garipsedim aslında çünkü eskiden ben de kullanıyordum ve servise götürünce çok hızlı bir şekilde sorunumu çözmüşlerdi.

Hocam şu anda fark ettim ilk başta isminizi görmemiştim . Siz zaten GM'i nasıl kötülediğimizi biliyorsunuz. Boşuna açıklamışım.
Evet sizle konuştum. Siz dedi diyeli GM'den soğudum. Haklısınız.
Hocam burada verdiğiniz cevapta ise daha dikkatli olacağım. Kazıklanmak istemiyorum tekrardan. Zamanında 1000 TL'ye aldım(MediaMarkt'tan). Hemen hemen herkes M21 veya Realme 7 öneriyor 2500 TL civarı telefonlarda.
Biraz garipsedim aslında çünkü eskiden ben de kullanıyordum ve servise götürünce çok hızlı bir şekilde sorunumu çözmüşlerdi.
Hocam üstteki linki inceleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…