General Mobile linçi

RAM ve depolaması fazla diye bir telefon seçilmez. Asıl önemli olanlardan biri de işlemcidir. İstediği kadar RAM ve depolaması iyi olsun kötü olduktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Hafıza az ise de hiçbir şey yükleyemezsin. O zaman fazladan performansın ne anlamı kaldı?
Bellek yetersiz ise de ileride sorun çıkarır. Cihaz sürekli donar takılır. Yüksek performanslı işlemcinin hakkını veremez.

Piyasa analiz edilmeli ve en fiyat bandında en ideal telefon alınmalı. Mesela şu anda ideal aralık 3000-4000 aralığıdır. Altında ki cihazlar her isteneni veremez ve GM bu konumda.

GM vasat gir marka çünkü sözünü tutmuyor.GM 9 Pro'ya güncelleme gelene kadar millet kendini yırttı. Bence en büyük vukuatları budur. Kalite olarak kötü değiller fakat segmentinde en iyileri olmadığı için tercih edilmemeliler.

İlk telefonum GM 4 Dual'di. Annem de eskiden GM 5 Plus kullandı. İkisinde de ghost touch problemi var.

Sanırsam GM8 markanın en iyi telefon modeli, ancak aralarındaki en iyi model. Çünkü ben de 3 yıldır kullanıyorum ve telefon bozulsa daha iyi diyecek seviyeye geldim, hangi yamuğunu sayayım ki? Mesela şunu söylemem yeterli olur bence; telefona jak girişli bir kulaklık takınca telefon o kulaklığı anında bozuyor.
Orijinal dahil olmak üzere 3 defa değiştirdim. Bende kulaklıklar kendi kendine bozuluyor sanıyordum. :(

Hafıza az ise de hiçbir şey yükleyemezsin. O zaman fazladan performansın ne anlamı kaldı?
Bellek yetersiz ise de ileride sorun çıkarır. Cihaz sürekli donar takılır. Yüksek performanslı işlemcinin hakkını veremez.

Piyasa analiz edilmeli ve en fiyat bandında en ideal telefon alınmalı. Mesela şu anda ideal aralık 3000-4000 aralığıdır. Altında ki cihazlar her isteneni veremez ve GM bu konumda.

GM vasat gir marka çünkü sözünü tutmuyor.GM 9 Pro'ya güncelleme gelene kadar millet kendini yırttı. Bence en büyük vukuatları budur. Kalite olarak kötü değiller fakat segmentinde en iyileri olmadığı için tercih edilmemeliler.
Günümüzde 64 GB gayet yeter.

4 yıl boyunca GM 5 Plus modelini kullandım.

1 sene olmadan durup dururken kendi işletim sistemini sildi, aynı yıl şarj soketi arızalandı, gene aynı yıl bataryası öldü.

O zamandan sonra sorun yaşatmadı.

Şuan GM 20 Pro kullanıyorum ve memnunum. Gayet stabil çalışıyor.

Fakat, arıza verip vermeyeceğini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı