Hocam RAM ve hafıza yüksek olabilir, lakin işlemcileri güçsüz (mediatek) ve garanti hizmetleri hiç iyi değil. O fiyatlara Xiaomi, Oppo gibi giriş seviye telefonlar daha iyi.Buradaki çoğu kişi açtığım konuda General Mobile markasını linç ediyor. Kronik sorun mu var? Anlamadım gitti. 2000-2500 TL arası RAM ve hafıza bakımından en yüksek bu telefon var yani GM20 Pro 128 GB. Sebebi nedir?
Ferrari görünümlü Şahin.RAM ve depolaması fazla diye bir telefon seçilmez. Asıl önemli olanlardan biri de işlemcidir. İstediği kadar RAM ve depolaması iyi olsun kötü olduktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Ön yargı falan değil, kötüler. 2 farklı modelini kullanmış has bir kullanıcı deneyimi. Yenilerini bilmem ancak eskiden kalma alışkanlıkları devam ediyorsa kötü diyebilirim hâlâ.
Buradaki çoğu kişi açtığım konuda General Mobile markasını linç ediyor. Kronik sorun mu var? Anlamadım gitti. 2000-2500 TL arası RAM ve hafıza bakımından en yüksek bu telefon var yani GM20 Pro 128 GB. Sebebi nedir?
Hocam Hulk falansınız sanırım nasıl o hale getirdiniz onu. Ben ne hor kullandım küçükken 3 yıl dayandı o telefon. Sürekli şarj soketi gidiyordu orası ayrı...Çaktırmayın!Zamanında Discovery kullandım ve telefonu yere çarptım. Telefonun telefon diyecek hali kalmadı o derece yani. Üç maymun hesabı oynayın.
Ferrari görünümlü Şahin.
Şarj soketi arızası zaten GM'de Allah'ın emri.Şu anki telefonları fiyatına göre gayet iyi ve babam çok eski kullanıcı olmasına rağmen sadece şarj soketi bozulmuştu onun dışında problem yaşamadık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.