Buradaki çoğu kişi açtığım konuda General Mobile markasını linç ediyor. Kronik sorun mu var? Anlamadım gitti. 2000-2500 TL arası RAM ve hafıza bakımından en yüksek bu telefon var yani GM20 Pro 128 GB. Sebebi nedir?
Hocam RAM ve hafıza yüksek olabilir, lakin işlemcileri güçsüz (mediatek) ve garanti hizmetleri hiç iyi değil. O fiyatlara Xiaomi, Oppo gibi giriş seviye telefonlar daha iyi.
RAM ve depolaması fazla diye bir telefon seçilmez. Asıl önemli olanlardan biri de işlemcidir. İstediği kadar RAM ve depolaması iyi olsun kötü olduktan sonra hiçbir işe yaramaz.
RAM ve depolaması fazla diye bir telefon seçilmez. Asıl önemli olanlardan biri de işlemcidir. İstediği kadar RAM ve depolaması iyi olsun kötü olduktan sonra hiçbir işe yaramaz.
Ön yargı falan değil, kötüler. 2 farklı modelini kullanmış has bir kullanıcı deneyimi. Yenilerini bilmem ancak eskiden kalma alışkanlıkları devam ediyorsa kötü diyebilirim hâlâ.
Buradaki çoğu kişi açtığım konuda General Mobile markasını linç ediyor. Kronik sorun mu var? Anlamadım gitti. 2000-2500 TL arası RAM ve hafıza bakımından en yüksek bu telefon var yani GM20 Pro 128 GB. Sebebi nedir?
Şöyle anlatayım diğer markaların çoğu modelleri zaman geçtikçe yavaşlar kasmalar donmalar boy gösterir fakat hala çalışmaya devam eder bu gm telefonlarda telefon direkt bozulur kullanılamaz hale gelir yani elinizde kalır istisnalar olabiir.
Hocam Hulk falansınız sanırım nasıl o hale getirdiniz onu. Ben ne hor kullandım küçükken 3 yıl dayandı o telefon. Sürekli şarj soketi gidiyordu orası ayrı...
GM bu telefonları kendisi üretmiyor. Telefonlara adam akıllı yazılım desteği bile veremiyor. Kronik sorunlu model sayısı epey fazla. Önermiyorum kendim de kullandım cidden alınmaz bu cihazlar.