General Mobile Neden Önermiyorsunuz?

Discovery 2 nin kamerasının vasat olduğunu duydum ama elite nin kamera harika elite de fazla ısınıyormuş her modelinde mutlaka bir sorun var discovery 2 de çok ısınıyor ayrıca.

Casper'i oven bir arkadas vardi, hatta bize karsi Casper'i savunuyordu. Usenmeden konu acip paragraf paragraf yazi yaziyordu, ne komikti ya. Ne kadar ucret aldi acaba bu savunmasi karsisinda. Yakinda General Mobile savunmacilari gelir diye dusunuyorum.

Neden GM onermiyoruz dersen, Sosyal'de ufak bir arama yap derim.

GM neden mi önermiyoruz?
1. Sar değeri yüksek.
2. Malzemesi dandik.
3. Kasma sorunları var.
4. Çoğu kullanıcı şarj giriş yerinin çabuk bozulduğundan şikayetçi.
5. O paraya Zenfone alınabilir.
6. Çünkü GM!

Arkadaşlar GM nin sürekli sorun çıkarması herkeste çıkaracağı anlamına gelmez ki. Bende GM Discovery Elite kullanıyorum ve gayet iyi. Düzgün kullandıktan sonra sıkıntı çıkmaz.
Isınma olayı doğru ama performansta düşüş olmuyor. Ayrıca cihazın antutu puanı da yüksek. Yani tabi ki Note 4 performansı bekleyemeyiz ama fiyatına oranla çok iyi bir cihaz.

GM neden mi önermiyoruz?
1. Sar değeri yüksek.
2. Malzemesi dandik.
3. Kasma sorunları var.
4. Çoğu kullanıcı şarj giriş yerinin çabuk bozulduğundan şikayetçi.
5. O paraya Zenfone alınabilir.
6. Çünkü GM!
Öncelikle general mobileyi savunmuyorum, ancak bende discovery kullandım, cihaz kesinlikle kasmıyor,real racing 3 gibi ağır oyunları hiç kasmadan oynuyordum. Cihazı rootlu servise göndermeme rağmen servis hicbir ücret talep etmeden tamiri gerçekleştirdi, şarj soketine gelecek olursak bozuk gelmesi durumunda zaten değişimi yapıyorlar arkadaşımın çıkmıştı yenisini verdiler, daha sonra bozulmasının sebebi jak biraz uzun geliyor iyice bastırınca doğal olarak soket girişi bozuluyor, discovery çok satmıştı çünkü çıktığında fiyatına göre rakibi yoktu ancak şimdi zenfone gibi alternatifler mevcut bu yüzden artik alinmaz ben hicbir sorun yaşamadım her işimi yaptım, aldigimada pişman olmadım. Bence o kadarda kötü değildi ancak KitKat süründürmüştü, bu yüzden bu saatten sonra GM alınmaz. Saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı