General mobile discovery neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefon güzel Ama genel arızası şarz söketi bozuluyor dikkatli kullanın.

Bence gayet güzel bir telefon ama tabi ki ahım şahım değil. Şuanlık kullanımımda Samsung telefonuma kıyasla çok az arıza çıkarttı bana. GM al demiyorum ama Samsung alınmasını da tavsiye etmiyorum. Malum her marka telefon çıkartma yarışına girmiş o yüzden hataları çok oluyor. Ama dediğim gibi bence gayet güzel, kullanışlı, ince tasarımda boyutu kalınlığına göre çok büyük olduğu için elden kayma çok oluyor o yüzden Siyah renk olanlarının tercih edilmesini tavsiye ediyorum. IPS ekran 4gb larda yok diye duydum ama 16gb lık larda var. Hem GM den hem de bu fiyata abartı şeyler beklemek bence çok yersiz.

Ucuz oldu mu kötülemek adet olmuş. Bence bu ürünün üzerine Sony , Samsung vs bir marka yazılsa fiyatı hemen 1 buçuk kat artardı.

Kötü olduğu için kötüleniyor :) Ancak benim param buna yeter diyorsanız ona bişey diyemem. Neticede kendinizi olmadık katekulle işlere bulaştırıp iphone almak için çırpınmayada deymez. Parasının telefonu yani fakat aynı fiyata farklı seçeneklere yönelmek daha iyi olur s3 mini gibi yada iphone 4s gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
GM discovery bence s3 mini'den daha iyi bir telefon performans açısından.

İsterse her yönü ile iyi olsun zarar ettim bırakıyom bu işi der ve elindeki gm koskoca sıfır olur kalır güncelleme gelmez ve güvenlik açıkları kapatılmaz. Şu testlere bakıp bu şunu geçti bu bunu geçti demekle bitmiyor bu işler. Telefonu yapan firma ne kadar güçlü olursa yaptığı ürüne bir o kadar destek vermek zorundadır. Diğer markalarda güncellemeyi kesiyor ama bayilik ve muhatap bulunabilir. Servisi var piyasası var ve belli bir oranda kullanıcı kitlesi var. Bunlarıda hesaba katarak ss3 diyorum yada sony z serisi. Yada iphone 4s e kadar hala güncelleme veren aplle derim. GM ucuza al 1 yıl sonra çöpe at kurtul diyosanız kullanıbilir.

Ben de telefondan anlarım. Su ana kadar elimden 10'larca farklı marka telefon geçti ve discovery'i elime aldığımda hiç ısınmadım. Hemen ardından htc'ye geçiş yaptım ve farkı hissettim. Özellikle dokunmatik konusunda. Neyse arz talep meselesi. Bir üründen ne beklerseniz o lakin samimi olarak fikrimi beyan edecek olursam, ben telefon alacak olsam discovery almazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı