Uzak durulması gereken markalardan diye düşünüyorum. Ama fazla alternatifiniz yoksa bence alabilirsiniz. Ama şunu da söylemem gerekir bu General Mobile yerli firma. General Motors ile karıştırıyor çoğu kişi.
GM 4G jullandım 2.5 yıl. Tek kelime ile pişmanlık. Telefon 2017'den beri güncelleme almıyor. Şuan Mate 10 Lite kullanıyorum, çok memnunum. Bütçeniz nedir?
General Mobile telefonların içinde donma ve benzeri durumlar olmaz.Telefonda kullanılan dış malzeme biraz kalitesiz.Düşük bütçeli telefonlara göre güzel bir telefon.
O zaman Anroid One diye geçmemeleri gerekirdi. Çoğu Android telefon, ortalama 2 yıl güncelleme alıyor zaten.
NOT: Ucuz ya da çok tanınmadık Android cihazlar 1 kere alıyor daha almıyor diye biliyorum.
O zaman Anroid One diye geçmemeleri gerekirdi. Çoğu Android telefon, ortalama 2 yıl güncelleme alıyor zaten.
NOT: Ucuz ya da çok tanınmadık Android cihazlar 1 kere alıyor daha almıyor diye biliyorum.
Ben güncelleme konusunda Nokia'yı gerçekten çok takdir ettim. Nokia 2 bile Oreo güncellemesini alacak, belki de almış olabilir. Giriş seviyesi telefonlar genelde 1 büyük güncelleme alıyor, veya alamıyor.