Rehber General Mobile ve diğer tüm MTK cihazlara root atmak

Buna bir bakın hocam.

Merhaba ben daha önce bu foruma yazmıştım telefonu düzgün bir şekilde kullanıyorum fakat rootu kaldırmak istiyorum nasıl yapacam. Örnein gidişatı tersine göre yapsam olur mu?

Bilgi için teşekkürler ama sistem yedeklemesi nasıl yapılacak?

Bu oldukça uzun bir öğretici, bu yüzden hatalarla karşılaşma olasılığımız çok fazla gibi görünüyor. Ben GM 21 Pro cihazına sahibim. Cihaz kullanışlık olarak oldukça iyi, ancak tasarımı berbat. Saf Android 12 olmasına rağmen çoğu özellik (dinamik rengi el ile değiştirmek gibi) geliştirici tarafından kapatılmış. Pixel telefonlardaki gibi bir tasarım istiyorum. Dynamic System Updates denedim, ancak cihaz başlangıç ekranında saatlerce kaldı, aşırı ısınmaya başladı, bu yüzden kapanmaya zorladım. O zamandan beri her açışımda "Your device is corrupt." hatası veriyor, eğer 5 saniye içinde güç düğmesine tıklamazsam geri kapanıyor. Her neyse, cihazda kök erişimi (root) yetkisine sahip olursam tasarım ve özellikleri geliştirebilirim. Ama cihazımın brick veya hard brick olma olasılığı beni endişelendiriyor. Sizce yapmam doğru olur mu?

Cihaz mtk işlemcili. Bu tür telefonları kullanılmaz hale getirmek zor. Benim telefonda mtk işlemcili ve 2 kere hardbrick oldu yine de kurtarabildim. Denemekten korkmayın . Ayrıca rom kurmak basit, bootloader kilidini açıp vbmeta dosyasını flashlayip daha sonra romu flashlamak yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…