General Mobile YouTube videoları nasıl hızlandırılır?

melisasu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün doğum günüm bir el atın hediye olsun bana. General Mobile'e Tab4 Android 4.4.2 sürümünde YouTube videolarını hızlandırmanın yolu yok mu?

Doğum gününüz kutlu olsun. Farklı bir YouTube oynatıcı(ad blocklu olanlar vs.) APK dosyası indirip dener misin
Doğum gününüz kutlu olsun. Farklı bir YouTube oynatıcı(ad blocklu olanlar vs.) APK dosyası indirip dener misiniz?
Teşekkürler. Bu ne hiç bilmiyorum program adı ne tam olarak lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Bence tablete android 5 rom atın videoları var internette
4 sürümlü tablete 5 rom yüklenir mi teknik olarak mümkün mü?

Teşekkürler. Bu ne hiç bilmiyorum program adı ne tam olarak lütfen yardımcı olabilir misiniz?

4 sürümlü tablete 5 rom yüklenir mi teknik olarak mümkün mü?
Yeterli teknik bilgiye sahipseniz yüklenir. XDA gibi forumlarda bulabilirsiniz ama sırf bir özellik için değeceğini zannetmiyorum. Bahsettiğim uygulamanın adı YouTube Vanced, bu linkten indirmeyi deneyin: Android için YouTube Vanced - APK'yı İndir

Olmazsa emsali uygulamaları deneyebilirsiniz.

Yeterli teknik bilgiye sahipseniz yüklenir. XDA gibi forumlarda bulabilirsiniz ama sırf bir özellik için değeceğini zannetmiyorum. Bahsettiğim uygulamanın adı YouTube Vanced, bu linkten indirmeyi deneyin: Android için YouTube Vanced - APK'yı İndir

Olmazsa emsali uygulamaları deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim denedim ama ''paketin ayrıştırılmasında sorun oldu'' diyor açarken. Aslında uzaktan dönemde birçok özelliğine ihtiyacım var. Sanırım5e yükseltmeyi deneyeceğim yapabilirsem :( çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Teşekkür ederim denedim ama "paketin ayrıştırılmasında sorun oldu" diyor açarken. Aslında uzaktan dönemde birçok özelliğine ihtiyacım var. Sanırım5e yükseltmeyi deneyeceğim yapabilirsem :( çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Rica ederim. Demek ki 4.4.2 sürümüyle uyum sağlamadı... ROM yükleme işi karmaşık bir mesele cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Eğer dediğiniz kadar acilse şimdilik videoları indirip daha sonra video oynatıcısından hızlandırarak da izlemenizi tavsiye ederim(onun için de hızlandırma özelliği olan bir video oynatıcısı uygulaması gerekecek). Üniversite sınavına hazılanırken kampüs kanalının videolarını öyle izlerdim :). Umarım sorununuz bir an önce düzelir.

Video oynatıcı: Video Player All Format for Android - Apps on Google Play

Son düzenleme:
Rica ederim. Demek ki 4.4.2 sürümüyle uyum sağlamadı... ROM yükleme işi karmaşık bir mesele cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Eğer dediğiniz kadar acilse şimdilik videoları indirip daha sonra video oynatıcısından hızlandırarak da izlemenizi tavsiye ederim(onun için de hızlandırma özelliği olan bir video oynatıcısı uygulaması gerekecek). Üniversite sınavına hazılanırken kampüs kanalının videolarını öyle izlerdim :). Umarım sorununuz bir an önce düzelir.

Video oynatıcı: Video Player All Format for Android - Apps on Google Play
çokkk teşekkür ederim🍀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı