Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Mart 2017 #11 Tyndeos dedi: Peki o masaüstüne gelen .ini dosyaları ne ile alakalı secoh-qad.dll'yi sildim diye mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Okumadan neden soru soruyorsunuz?
Tyndeos dedi: Peki o masaüstüne gelen .ini dosyaları ne ile alakalı secoh-qad.dll'yi sildim diye mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Okumadan neden soru soruyorsunuz?
T Tyndeos Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2017 #12 Murat5038 dedi: Okumadan neden soru soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesajların hepsini okudum sadece .ini dosyasının içeriğini sormuştum. Sağ olun bu arada.
Murat5038 dedi: Okumadan neden soru soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesajların hepsini okudum sadece .ini dosyasının içeriğini sormuştum. Sağ olun bu arada.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.451 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Mart 2017 #13 Tyndeos dedi: .ini dosyasının içeriğini sormuştum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistem ikon sıralaması yapılandırmasını içeriyor.
Tyndeos dedi: .ini dosyasının içeriğini sormuştum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistem ikon sıralaması yapılandırmasını içeriyor.