Genetiği kısa olan biri nasıl uzun olabilir?

MertYb

Hectopat
15 yaşındayım gövde boyum cok uzun ama bacak boyum çok kısa normalde normal insanlardaki orantı da olsa takmamda bacak boyunun kısalığı aynada beni aşırı kısa gösteriyor. 173 Cm'yim şu an. Ailemde çok kısa genler var ama ben uzun bir insan olmak istiyorum. Genetigimde kısa bacak boyumu nasıl uzatacagim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yaşındayım gövde boyum cok uzun ama bacak boyum çok kısa normalde normal insanlardaki orantı da olsa takmamda bacak boyunun kısalığı aynada beni aşırı kısa gösteriyor. 173 Cm'yim şu an. Ailemde çok kısa genler var ama ben uzun bir insan olmak istiyorum. Genetigimde kısa bacak boyumu nasıl uzatacagim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ameliyat dışında bir çözümü yok. Genetik %90 etkiler. Spor vs beslenmeyle de katkısı olur illa ama aşırı farklar olmaz. Tüm gün pc başında oyun oynayan 2.01 tanıyorum.

Allah'ın emri ile uzar
Hocam ameliyat olabilirisiniz ve bence boyunuz yaşınıza göre gayet iyi.
Ben 16'yım 192 Cm'yim.

Genetik çok önemli fakat 15 yaş daha erken hocam 20 yaşına kadar uzama devam eder bu sürede iyi beslenip spor yaparsanız birazcık daha uzamanızı sağlayabilir.

Sporla pek olduğunu görmedim maksimum 2 3 santim uzuyor.
Bir arkadaştan biliyorum ama gerisine katılıyorum.

Allah'ın emri ile uzar
Hocam ameliyat olabilirisiniz ve bence boyunuz yaşınıza göre gayet iyi.
Ben 16'yım 192 Cm'yim.
Hocam sizde az çok bilirsiniz Z kuşağı çok uzundur bende öyleydim 2 sene önce 165 dim sınıfın en uzunuydum ama 2 yıldır hiç bacağım uzamiyor sulalemde dayım uzun onu bile gecegimi sanardim ama son 2 senede sadece gövdeden uzadım moralim sıfır tek istediğim 185 olmak.

Aslında yaşına göre boyu iyi bu kadar neden dert ediyor.
İmkanım olsa burada millete boy dağıtcağım.
Hocam emin olun 20 sene erken doğup bu boyda olsam uzun kabul ediliridim ama herkes 183 üstü

Hocam sizde az çok bilirsiniz Z kuşağı çok uzundur bende öyleydim 2 sene önce 165'dim sınıfın en uzunuydum ama 2 yıldır hiç bacağım uzamiyor sulalemde dayım uzun onu bile gecegimi sanardim ama son 2 senede sadece gövdeden uzadım moralim sıfır tek istediğim 185 olmak.

Hocam sizde az çok bilirsiniz Z kuşağı çok uzundur bende öyleydim 2 sene önce 165'dim sınıfın en uzunuydum ama 2 yıldır hiç bacağım uzamiyor sulalemde dayım uzun onu bile gecegimi sanardim ama son 2 senede sadece gövdeden uzadım moralim sıfır tek istediğim 185 olmak.

Hocam emin olun 20 sene erken doğup bu boyda olsam uzun kabul ediliridim ama herkes 183 üstü.

Hocam vallahi bizim sınıf (ahır) ortalaması 175 ancak vardır.
Uzun boy sevgili avında işe yarıyor mu bilmiyorum. Hiç denemedim.
Ama bu kadar dert ediyor isen bir doktora görün derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı